Ga naar inhoud


Over een nieuwe image


rongogo

Aanbevolen berichten

Ik vind eigenlijk zoals vele anderen hier, en op het duitse bord dat het wachten op de nieuwe image lang duurt, want ondertussen ben ik verslaafd geworden naar het kijken naar nieuwere versies, kijk ik zeker 5x per dag of er nog geen nieuwe image is, zoals anderen nog veel vaker doen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

Ik doe dit met de reden dat iedere dag dat mijn disecq ondesteuning niet werkt me abbogeld, en lange gezichten hier bij mij thuis oplevert... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

 

Maar ik weet nu ook wel weer dat het maken van zo een image niet echt makkelijk gaat , ik heb zeer veel respect voor de programeurs.

 

Maar ik zou het wel fijn vinden, zodra ze iets werkend hebben, bv de disecq ondesteuning, ze bijvoorbeeld die als tesimage op het net brengen Als die mogelijkheid bestaat, dan ben ik alweer van een probleem af <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />, of dat ze een schatting geven op een geschatte release datum voor de image, of beter gezegd ons meer op de hoogte houden hoe de vorderingen verlopen , dan hoeven velen er niet om te zeuren, en ik hoef niet zo vaak te kijken, ik word er op van de zenuen van, en armer van (hihi).

 

 

P.S. In dit bericht zitten geen foute bedoelingen tegen dream, voordat hier weer iedereen gaat uit flippen, dit is gewoon wat ik even zeggen wou, goed bedoeld.

 

 

Greets Rongogo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ben het helemaal met je eens, ik heb het zelfde probleem.

Mijn motor is ook niet aan te sturen met de huidige versie.

 

En inderdaad, het is een verzoek... niet flippen en het is een vraag met een positieve lading.

 

Satblaster

Link naar reactie
Delen op andere sites

Okee begrijp de drang naar het willen laten functioneren van dingen die eigenlijk op elke andere ontvanger redelijk tot goed werken maar het lijkt me nu gewoon het allerbeste deze programmeurs even op het gemak het werk te laten doen en met een goede vervolgrelease te laten komen van de software. Zo zitten wij feedhunters ook nog te wachten op een betere ondersteuning van de tuner en de pidinvoer softrelease. Maar wat heb je aan een release als het maar half werkt en dus meer frustraties oplevert bij de gebruikers. Dan denk je iets goeds te hebben gedaan en dan ga je in principe in het echt gewoon gigantisch op je bek. En van al dat op de bek gaan in het recente verleden zijn deze jongens nu wijzer geworden.

 

 

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Verder zal het compileren van een nieuwe kernel ook niet het meest eenvoudige zijn. Ik heb liever een release die gewoon werkt dan een halve release waarin de helft niet werkt, en wordt beloofd dat de problemen in de volgende release wel zullen worden opgelost. Er zullen natuurlijk toch altijd bugs boven komen dobberen, hoe goed een nieuwe release ook mag zijn, maar vergeet niet dat dit de eerste commerciele ontvanger is die onder een OS draait welke relatief veel mensen beheersen.

 

Dit kan ook het grote voordeel van deze doos worden. Omdat er relatief veel mensen zijn die aardig met linux overweg kunnen, en er zelf applicaties voor kunnen schrijven is de kans dat er leuke "speledingetjes" boven water komen aanmerkelijk groter dan dat dat bij een andere ontvanger gebeurt. Wat dan natuurlijk wel nodig is is een stabiel en zeer flexibele kernelroutine.

 

Ik ben het dus volledig met Satwatcher eens, maar die rotmo***n,,,, ehhh, Duitsers moeten wel een beetje voortmaken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben het helemaal met jullie eens. Maar ik wilde toch even laten weten dat ik nu mijn motor niet kan gebruiken en toch wat leuke dingen mis.

Maar inderdaad, beter een goede versie en nog effe afwachten dan een half bakken versie.

 

Satblaster

Link naar reactie
Delen op andere sites

Omdat deze box gebombardeerd is tot hobbybox ( vind ik ook!) en eigenlijk nog steeds in betafase verkeert heb ik

liever om de 2 dagen een bijgewerkte versie als in 1 keer een goeie . Bovendien wordt de software echt gemaakt door de gebruiker en vertaald naar images door de programmeurs.

Link naar reactie
Delen op andere sites

laat die mensen ook eens genieten van de eindejaarsperiode lol <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Neeeh ! Ik heb vrij dus ik wil met mijn dreambox spelen

met zoveel mogelijk images ! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...