Ga naar inhoud


[Pioneer] Problemen bij patchen DBR-S110NL,heb hulp nodig


Gast

Aanbevolen berichten

Heb door iemand een J-Tag in elkaar laten knutsellen en alle software geregeld kabeltjes enzo laten solderen. Decoder (1 week oud) opengeschroefd en in editmode gezet. Volgens mij was die j-tag niet goed want nu doet de decoder niks meer. Krijg geen verbinding meer met de decoder, kreeg eerst ook maar half verbinding de ene keer wel, de andere keer niet. Als ik nu de stekker van de decoder in het stopcontact doe dan gaat ie continue aan en uit. En knippert er --:-- in het display. Krijg hem ook niet meer in de edit mode.

 

Is er iemand die een Jtag heeft (en die werkt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> ) en mijn Decoder zou willen patchen? of er naar kunnen kijken?

 

Ik ben zelf niet zo handig, dus zelf zo een ding in elkaar zetten is eindeverhaal. Ik hoop dat iemand er effe naar wil kijken want ik ben er behoorlijk ziek van, dat ding heeft 1 week gewerkt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> vind ik een duur geintje.

 

ps Ik gebruik pionero, de nieuwste versies gedownload.

Link naar reactie
Delen op andere sites


graag <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />, hoe doen we dat? kom je uit de buurt van amsterdam? voor mij geen probleem al moet ik naar zweden rijden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...