Ga naar inhoud


[Xtreme] persoonlijke ervaringen


Gast

Aanbevolen berichten

[color:"blue"] wie kan mij iets vertellen over de xtreme receiver?

Ik wil weten of het gerucht klopt dat de software die in het apparaat is ingeladen ontregeld wordt zodra er een TOC wordt verstuurd door Canal +.

Verder zou ik graag willen weten wat de verschillen (voor - en nadelen) zijn van deze receiver ten opzichte van de Humax 5400 Z.

Als ongeregistreerde bezoekers dit bericht lezen en mij een antwoord kunnen geven mogen deze altijd e-mailen (m.g.berlijn@chello.nl) of bellen (0365340078 & 0628552658)

 

Bij voorbaat dank, en ik wens bij deze in ieder geval een scherp beeld en een gelukkig 2003.

 

Mick. [/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 33
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Van dat gerucht heb ik niks gehoort dus kan er ook geen antwoord op geven.

Maar kun jij ons vertelen wat een toc is????Ik ken wel T.O.S {technies onmogelijk signaal}

En wat betreft de voordelen op een humax is dat de software geheel fabriek software is en dat je alleen de MM hoeft te progameren.

O vergeten deze tuner is nog verkrijgbaar en de humax5400z niet meer zo makelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

wordt er over elke reciever geen ophef gemaakt als hij nieuw op de markt komt, kijk maar eens naar de dream box, wat een verhalen daar niet over gingen, en is hij nu echt zo veel beter als de rest? Ik denk gewoon dat het persoonlijke ervaringen zijn, de hyundai 1010 zou ook zo geweldig zijn maar is aan het eind gewoon goed thats all, ach zo kun je wel doorgaan, en elke reciever heeft zijn problemen of nadelen, als je er zelf maar tevreden over bent als die in je kast staat zijn werk te doen en weinig of geen problemen oplevert is het toch geweldig nietwaar.

 

als zeg ik het zelf, ik heb weer eens wijs gesproken. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

De dreambox is een totaal andere ontvanger en met niets te vergelijken. Een heel klein beetje met een Dbox op Linux maar voor de rest is er niets vergelijkbaars.

Ik kan met een dreambox heel veel dingen die een andere receiver nooit zal kunnen, maar daarintegen kan de dreambox nog een paar dingen niet die hij wel zou moeten kunnen, zoals SCPC bijvoorbeeld en handmatige diseqc rotor besturing in plaats van alleen USALS.

Kortom is de dreambox naar mijn mening de ontvanger die nu al het meeste kan en het meeste potentiaal heeft. Nu maar hopen dat er snel wat merken volgen zodat iedereen zijn eigen keuze kan maken.

Wat ik hier mee wil zeggen is dat die Koreaanse UCAS boxjes niet te vergelijken zijn met een dreambox en dus reclame als "The Extreme Dream machine" leuk verzonnen is, maar mensen duidelijk op een verkeerd been zet.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Klare taal en heel duidelijk lijkt me.

 

Allemaal een kwestie van hoezeer je op reclame getrimt bent en eraan geloofd, het lijkt me die "house" met betrekking tot die extreem receiver... je doet de stroom eraan en je ontvangt alles. HA dacht het niet. Hobby is het key-woord <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

overigens half gestolen is het halve werk <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

toch piraat <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

sorry moest effe retorisch <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

The Telepath

Fritz Kalkbrenner

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zeg altijd je moet zelf weten in welk droom je gelooft.

Of het nu de dreambox is,die afgekeken is van de Dbox2 of extreme enz.

Het gaat er om wat de persoon er mee wil doen de ene kan beter met een ucas werken en de andere met een dreambox.

En zo kan voor ieder een droom uit komen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

De dreambox afgekeken van de dbox2?

Duidelijk iemand die niet op de hoogte is van wat er in Tuxbox land leeft.

De hardware is totaal niet te vergelijken met die van de DBOX2 dus neem ik aan dat je de software bedoeld.

De programmeurs die de software voor de Dbox 2 maakten, zijn nu programmeur voor de Dreambox en de dbox2. Ze hebben dus bij zichzelf afgekeken? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee nog niet. Ik zou graag een receiver willen met de huidige mogelijkheden van de dreambox maar dan met firewire, geintregeerde DVD speler/brander en 256 MB geheugen, een 1000Mhz processor, 2 tuners en 2 MPEG2/4 decoders.

Aangezien dat niet te betalen is voor de normale consument, zal dat nog wel een droom blijven.

De dreambox komt dan nog het meest in de buurt:-)))

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is voor iemand die zich niet goed genoeg thuisvoelt in de satmaterie en computerkennis natuurlijk een goed apparaat welke zo beetje alles aankan wat codering betreft en staat in principe gelijk met andere gemodificeerde ontvangers met ingebouwde CAS zoals Humax 5400. Echt veel meer voordelen dat bijv. de Humax heb ik nog niet echt kunnen zien behalve dan dat er een HD in te bouwen is. Heb je een ontvanger met CI en een magic module of een Freecam dan heb je ongeveer hetzelfde als dit soort ontvangers. Wil je op dit moment een nieuwe ontvanger kopen zijn dit soort ontvangers natuurlijk in omdat je voor een all-in prijs van rond de 400 euro een compleet apparaat krijgt voorgeschoteld waar je heel goed mee uit de voeten kan in de toekomst. Heb je al een ontvanger met Freecam, Magic Module of gepatchde soft voor Irdeto 1.06 CI of ingebouwde CAS dan heeft het volgens mij geen zin om deze ontvanger er bij te nemen (of je moet natuurlijk een tweede ontvanger willen hebben).

 

De vergelijking met de Dreambox (of Dbox2 die ik ook nog steeds zeker softwarematig op dit moment nog minimaal gelijk vind staan met de dreambox) wat betreft deze ontvangers is gewoonweg niet te maken. Het zijn verschillende soorten en typen ontvangers. De Dreambox moet je er als tweede tuner gewoon bij zetten om mee te hobbyen en de Ucas tuners zijn gewoon kijkdozen.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...