Ga naar inhoud


[Strong] Heeft patchen van een decoder echt meerwaarde??


Gast Midyan

Aanbevolen berichten

Ik ben benieuwd eigenlijk, en ja ik ben hierin helaas een newbie maar ja daar is deze posting ook voor dus vooruit ik ga het eens proberen, ik heb dus een Strong SRT 8000 H

helemaal nieuw en dus ook nog ongepatcht, wat voor waarde heeft het om deze decoder evt. te patchen. Ik heb deze decoder dus voorgeprogrammeerd op de canal digital methode maar er zijn zoveel zenders zonder beeld en ook heel veel DAT of CDN kanalen een modemkanaal een philips download kanaal enz wat kan ik hier allemaal mee of kan ik die gewoon allemaal verwijderen, en als ik alle ongebruikte kanalen verwijderd heb en zorg dat ze netjes op volgorde staan, heeft het dan zin om kanalen erbij te zoeken want dan heb ik natuurlijk een hoop kanalen vrij, wie kan me hier iets zinnigs over vertellen, en wat voor extra opties het patchen o.a geeft.

 

Grtzzz Midyan en allemaal een prettig 2003 toegewenst

Link naar reactie
Delen op andere sites


Die kanalen die je niet wenst, kan je verwijderen zonder probleem.

De meerwaarde van een patch: dan gaan er kanalen open die nu nog zwart zijn bij jou. Ik denk bvb aan Premiere...

Je Strong is een seca-doos, alleen seca gaat er mee open. Met een patch heb je 3 coderingen dacht ik (seca, irdeto en???).

Ik raad je aan om even in het Strong-forum te gaan kijken, daar staan tig van postings hierover.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met patchen kun je seca en beta (Premiere kanalen ) probleemloos ontvangen, verwacht niet te veel of niks van irdeto (maar je kunt altijd proberen) ALs je meer wilt weten naar welke versie van patch je moet gaan dan hoor ik het wel.

 

 

gr.

 

Shimai

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Lancelot:

 

Bedankt voor de tip zal zeker eens goed lezen, helaas doch ook wel prettig valt er zoveel te lezen dus ik kan even me gang gaan <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

@Shimai:

 

Ik ben inderdaad wel benieuwd welke patch het beste is en hoe moeilijk of makkelijk het te bewerkstelliggen is dit is allemaal nieuw voor me dus ben er wel een beetje huiverig voor dat me decoder straks niks meer doet... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je kunt de procedure van o.a.

1.Majoor werkt met Jamming (en ik nu ook) , enigzins omslachtig maar wel kans op meer zenders die toegankelijk worden, funcard werkt met sx files 6in1 of 5in1.

2.***ongewenste_url*** werkt graag met versie V9c, Nl menu seca en beta ontvangst, weinig problemen

3. Multicam patch met files van o.a. k*b* redelijk reslutaat op beta en seca maar geen irdeto.

 

Alles is hier op de door hen geposte berichten te lezen, de handleiding van patchen welke voor elke versie hetzelfde is zal ik je via PM sturen.

 

 

gr.

 

Shimai

Link naar reactie
Delen op andere sites

bedankt voor de goeie tip ik ga er eens op me gemak voor zitten, ik begreep dat door het patchen de premiere zenders oa zichtbaar worden, moet ik daarvoor nog een andere kaart in mijn decoder plaatsen en zo ja hoe kom je aan die speciale kaarten dan ik zie in ieder geval dat je ze zelf kunt configureren doormiddel van een apparaatje maar kan je ze ook ergens laten opladen ofzo, of is het niet zo moeilijk zelf te doen?? En als ik deze machine patch ik heb versie v.22 en las net dat dat eigenlijk de strong 8100 is klopt dit want er staat toch duidelijk 8000 op mijn decoder, hopenlijk kunnen jullie me nog een paar kleine tips geven.

 

bedankt alvast. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je hebt echt een 8100 hoor lees maar eens op dit board, en je hebt een funcard nodig (bijv. funcard4) met sx fun6in1 files (, deze kun je o.a. programeren met een USB infinty programmer. overal te koop en via USB poort werkt hij zeer snel, software zit erbij.

 

gr.

 

Shimai

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...