Ga naar inhoud


Nokia 9800 s mediamaster


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo, ik heb een nokia mediamaster 98oos met aston seca module,welke files kan ik downloaden en op welk type kaart om er bijv. canal plus mee te kijken,of moet er eerst iets aan veranderd worden (gepachted ) of zo?Moet er n andere module in of kan deze aangepast worden?

Ook heb ik vaak dat hij vast loopt en alleen helpt het dan als ik stekker eruit trek ,er zit de software 1.31 in,die had ik via satteliet kunnen downloaden,ik heb n draaibare motor, en deze kan ik niet goed afgesteld krijgen.wie kan mij helpen,groetjes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

helpen en geholpen worden is ons motto...

om C+ te kunnen bekijken heb je zowieso een aston module nodig, want de 9800 heeft enkel een via embedded cam aan boord... maar of het nu echt de investering waard is is nog maar de vraag, want zeer binnenkort zal ook C+ naar het moeilijk te kraken S_C_2 overgaan...

Op dit ogenblik kan je nog wel via i*d*t* of s*c*1 op een relatief eenvoudige manier aan de codes geraken, maar de receiver himself biedt niet al te veel "crack" mogelijkheden... mocht je desondanks iets vernemen over een recente patch, plz let me know,

GRTZ <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb ook zo een opstelling (alleen zonder motor). Je moet de Strsh files zoeken, die werken het best. Stuur mij een PM, dan mail ik wat.

En zo snel zal Canal- niet naar Sec*2 gaan. Al die Philips kastjes die ze verkopen, moeten het opeens ook aan kunnen????

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Eindelijk na lange tyd mijn 9800 draaibaar gekregen,hij was geleverd en afgesteld door iemand die er totaal geen sjoegge van had,en nog reclame maken dat ie alles kan leveren en afstellen,nou nou, ja de rekening afstellen dat kon hij wel,ben zelf achter het probleem gekomen,en ook div mooie zenders kan ik nu bekijken,nu alleen nog het probleem dat hij n paar x per avond vastloopt zou ik graag eruit willen hebben,wie heeft dit probleem ook gehad met zijn 9800?

En weet de oplossing aan de kaartfiles ligt het niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...