Ga naar inhoud


Humax op zwart/wit bij zenderlijst


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb een raar probleen. Als ik de zenderlijst oproep en daar een beetje door heen blader dan gaat mijn Humax op zwart/wit. Als ik daarna weer terug ga naar de gewone modus oftwel ik ga weer verder kijken dan is alles weer kleur. Dit probleem deed zich al voor na de 1 april grap van PH, maar aangezien ik een aantal maanden (noodgedwongen) geen satelliet meer heb gekeken en het na de laatste Firmware Patch ToH 2.0 zich nog steeds voordoet vraag ik me af of andere mensen hier ook last van hebben. Ik heb netjes eerst de originele firmware van humax geplaatst en daarna de ToH 2.0 Ik heb een Humax 5400 Z met loader H2.08 en de laatste settings van Pet. Wie o Wie weet het?

Doet zich ook af en toe voor als ik door het menu blader

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik zou haast zeggen jammer dat jullie het niet hebben gehad want dan zou ik nu een mooie panklare oplossing hebben gehad. Ik hoop in ieder geval dat als er mensen zijn die dit probleem wel hebben of gehad hebben of mischien een goeie kennis die dit probleem heeft (melig) en daar ook een oplossing voor hebben dit graag hier achter laten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry, als het mogelijk was zou ik de mijne ook stuk maken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Rebox RE8500 V2.11.34

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...