Ga naar inhoud


Dialers


Gast

Aanbevolen berichten

Ik weet niet hoe de Moderator hier tegen over staat ,maar zou graag een discussie open over de dialers die her en der op Spaanse /Franse en Italiaanse sites worden aangeboden.

Dus hier dan de vraag: Wie heeft er ervaring met deze dialers en zijn er ook die echt werken ?? of is het enkel bedrog.

***ongewenste_url***.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Goedenmiddag,

 

ik heb een paar weken geleden een aantal van deze dialers geprobeerd. het enig wat ik er van vind is dat deze dailers dure inbelverbindingen zijn en wat je nodig hebt niet kan vinden. Mijn conclusie is dat het puur bedrog is.

 

mvg

olav12

Link naar reactie
Delen op andere sites

Allemaal geldklopperij, of eigenlijk oplichting. Er zijn GEEN files voor Seca II, en als die er wel zouden zijn dan zou hier de server roodgloeiend staan te puffen en kreunen !

Blijf er dus met je vingertjes vanaf, beter nog controleer je pc maar eens op trojans, hijackers en andere onaangename spyware.

Een goed programma hiervoor is SpyBot. Dit is gratis, en werkt perfect. Download SpyBot maar eens, en laat het eens draaien. Ik hoop dat je niets vind, maar waarschijnlijk ben je een ervaring rijker en een illusie armer.

 

SpyBot vind je hier

 

Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Prutsie,

Al bij al vind ik dat mijn vraag toch bij het Seca 2 gebeuren had mogen blijven staan,maar ja ik moet mij er bij neerleggen .Het is wel jammer dat zo veel zaken zo snel worden verplaatst of gesloten bij Het Seca 2 onderwerp.Het zou misschien beter zijn deze op te doeken,want het enige dat er mag blijven staan die heel lange lijsten met nog niet bruikbare keys en alle respect voor de maker hoor,maar de meeste Sat fans sappen er toch niet veel van.

Mijn vraag over de dialers was meer bedoeld om te weten hoeveel sat fans zich reeds aan zo iets hebben gewaagd en of er ooit al iemand succes heeft gehad.

Uit heel dit verhaal is toch nog iets goed gekomen ,want ik heb Uw raad gevolgd en heb Spy Bot geïnstalleerd.Heb deze eens uitgebreid zijn werk laten doen,en wat hij allemaal te herstellen had is niet voor te stellen.Het resultaat is dat mijn systeem nu ook veel sneller is geworden.

Dus Prutsie Thanks en de groetjes van ***ongewenste_url***.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

***ongewenste_url***,

 

het is natuurlijk een beetje vaag als je op zo'n dailer geen invloedt kunt uitoefenen... met betrekking tot wat/wie/waar en wanneer dat dail-in programma in werking treedt.

 

het zijn eigenlijk RAS inbelverbindingen die gebruikt worden om middels analoge modemverbindingen heel dure betaaltelefoonnummers te bellen en 90% daarvan is schunnige Porno of Tellsel zooi.

De Lui die je het aanbieden in verband met SAT zullen hun goede duit verdienen en bovendien jouw gegevens op de www verkopen om er ook nog een lading Spam overheen te kunnen zetten.

Zijdelings ermee te maken heeft het als je een remote-update test is het bijzonder link als je niet weet van wie die update komt. dus 10 tegen 1 dat het oneigenlijk gebruik maken van jou goedgelovigheid betreft.

 

overigens is het niet zo'n kunst de aan te klikken links op een webpage te hacken en door te linken naar andere zaken. Ja zelfs een Site gewoon kompleet doorlinken naar andere URL's is relatief eenvoudig voor de cracks die in dienst zijn genomen van dikverdienende patsers.

 

Bovendien moet je niet vergeten dat grote Providers een club mensen in dienst heeft die juist dit soort middelen gebruiken op Fori om de hobbyisten het leven ZUUR of DUUR te maken. (tele PUi / berlosconi)

 

Volgens mij heeft het geen zier te maken met onze hobby en is het verschuiven een juiste maatregel... en het afroepen van ervaringen dus eventueel mensen risico laten lopen niet gepast.

 

 

chiao

 

Flowers In The Fields

VanWyck

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Goedenavond,

 

ik naar aanleiding van het verhaal van ***ongewenste_url*** toch maar zo'n spyware programma gedownload en ik had inderdaad van deze teringzooi op mijn PC staan. Ik weet niet of het van zo'n dailer afkomstig is maar vrolijk word je er niet van als je dit aantreft. mijn mening is kijk uit met dailers je weet absoluut niet wat er gebeurt.

 

mvg

olav12

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is echt niet alleen door die dialers hoor,ik had hier zo'n program opstaan Gator,dit is een program om alle paswoorden op te slaan en dit bleek niet tegenstaande zij beweren van niet een echt spy ware program te zijn.

De Spybod heeft dan ook vrolijk dit program van mijn Pc verwijderd,met als gevolg dat ik dit program niet meer wens en mijn Pc er een stuk op verbeterd is.

***ongewenste_url***

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...