Ga naar inhoud


[Strong] Ontvangstrechten/datum org. kaart zelf aanpassen


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb een Strong8000H met daarin een orginele Canal-Digitaal kaart. ( Dus niet een voor een abbo voor bv Cabal+ !) Deze kaart wordt elke maand geupdated, zodat de ontvangsrechten voor oa. Ned1,2,3 en RTL4,5 en SBS6 etc. gewaarborgd blijven. Dus ontvangen mag ik altijd, alleen de datum tot wanneer wordt elke keer aangepast. Nu gebruik ik deze kaart alleen op de camping, dus na een langer verblijf is de datum niet meer geldig. Ik moet dan elke keer een 0900 nummer bellen ( a 0.70 eurocent p/m !) om mijn datum aangepast te krijgen en dat is duur ( duurt natuurlijk onwijs lang) en vervelend.

Kan ik de org. kaart nu zelf aanpassen vwb de datum en zo ja, met welk programma moet ik dit dan doen. Ik ben benieuwd of dit kan. Alvast hartelijk dank voor jullie moeite.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Geweldig, het werkt !!!!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Heb het programma MKFind geinstalleerd en volgens de instructie van Duwgatti mijn kaart uitgelezen. Kon eenvoudig de datum ( kalendertje en al !) aanpassen en vernieuwen. Even zoeken welke vakjes aangevinkt moesten worden en klaar was Kees. De kaart weer in de ontvanger, een half uurtje wachten en weer beeld op mij orginele kaart. Heb de datum maar 1 maand voorruit gezet, doch wil nog even experimenteren met bv een jaar vooruit. Scheelt toch weer een hoop gebel en kosten. Hardstikke bedankt voor je tip, ik hoop dat anderen er ook iets aan hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...