Ga naar inhoud


kaart kopen in Beverwijk?


Gast

Aanbevolen berichten


  • Reacties 34
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Populaire dagen

Beste reacties in dit topic

Magic Modules vindt je momenteel overal. Aangezien de echte van dreammulti media niet meer verkocht worden zijn er andere op de markt verschenen de zogenaamde AXAS modules. Wil je weten wat je met zo´n module kan bezoek dan eens www.magictrance.nl daar staat het uitgelegt.

 

Of je de modules op de zwarte markt moet kopen kan ik geen antwoord geven. Meestal zijn dit soort dealers goedkoper als een dealer zoals hierboven (banners) maar als het om garantie gaat kan je toch beter bij de reguliere dealer terecht.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

175 euro ofzo wat het (excl programmer).

Het is een AXAS MM.

 

(Volgens mij klopt de prijs wel).

 

Tja, je kan wel een bon vragen hoor. Ik hoefde dat zelf niet omdat ik niet zo'n garantieman ben, en vooral op een MM niet. Als ie doet dan doet ie het.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ze willen er mij niet eens een funkaartje verkopen, laat staan een Magic. Zij verkochten geen kaartjes zeiden ze <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

De klant voor mij had toen een Magic besteld ( voor 240 en niet voor 170 zoals ik hier zie...) Ik vraag mij dan wel af wat ze er wel instoppen gezien ze geen kaartjes verkopen.

De klanten na mij hadden wel allemaal een een smile op hun gezicht...die weten ook wel beter <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Indien het op dergelijke momenten verkiezingen zouden zijn dan moet je er niet stom van staan dat het rechts Nationalisme stemmen wint.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet beschreven kaarten koop je er wel , alleen kaarten die al beschreven zijn daar zijn ze niet meer zo vlug mee na een paar invallen v/d gerechtelijke politie.

Het is wel zo dat als witte vent je er niet zo welkom bent maar eens ze je kennen krijg je er veel van gedaan .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...