Ga naar inhoud


Topfield TF 3000 Fei iemand ervaring mee???


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo, ik zelf bezit een Humax 5400 nu heeft mijn pa een chalet in de ardennen en om daar toch enkele posten te kunnen bekijken had ik hem een Topfield als geschenk gegeven een free to free model, ik heb deze eerst eens aan gesloten op mijn installatie en dit apperaat heeft een mooi nederlandstalig menu, maar een ding lukte mij niet ik deed zenders zoeken toen kreeg ik een hele lijst met zender meeste betalen maar BVN dus de enigste free in het nederlands vond ik niet, heeft iemand meer ervaring hoe men de posten moet zoeken op dit apperaat, de sateliet staat wel goed afgesteld want de Humax doet het perfect op Hotbird en astra!Wie heeft ervaring met installeren en posten leggen op <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />, dank bij voorbaat!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik ben met de Topfield eigenlijk een leek, hoe moet ik eigenlijk die zenders zoeken,als ik het goed begrijp kan ik op astra zoeken en ook op hotbird eigenlijk ken ik er niets van ik heb geen nederlandse handleiding.

Link naar reactie
Delen op andere sites

http://home.kabelfoon.nl/~warboel/ hier is een nederlandse gebruiksaanwijzing van de topfield 4000 te downloaden. misschien dat je hier wat aan hebt.

 

renzie

 

3x VU+ Uno 4K met Open Pli, 1x Zgemma h2h ,  Mag 256 iptv, Samsung 59" 1080p plasma met Yamaha RX-V381en Boston Acoustics A26-A23 en Mcenter speakers, 2x Apple TV 3, Rasperry Pi XBMC,  Synology 213+ Nas met 2x 3TB WD Red.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...