Ga naar inhoud


Beat_Ushe


Toine

Aanbevolen berichten

Hoi,

 

Sinds ik 1.42 erop gezet heb, krijg ik geen beeld meer op Beate_Ushe TV. Niet dat ik deze verderfelijke zender wel es kijk.... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />, maar ik vraag het me gewoon af.

ALs ik +D1 doe, dan valt me op dat ik daar niets kan kiezen. Tenminste : er staat geen enkele CA system ingevuld.

 

Groeten,

 

Toine

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb begrepen dat ie van FreQ. is veranderd ,dus of op nieuw inlezen dmv toevoegen (eerst oude verwijderen) of dmv D menu , met transponderlijst ..maar hoe dat laatste werkt ?

Dat is ook de reden dat ik hier op het Philipsforum al om een goede uitleg heb gevraagd mbt de 1.42 firmware, helaas weinig (bevredigende) respons op gehad .

-------> Houdoe, de groeten uit het Zuiden <------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

wat je ook kunt doen is bij bijvoorbeeld www.kingofsat.net kijken op welke transponder frequentie en polarisatie de zender zit en dan deze transponder opnieuw laten scannen. Dit doe je bij handmatig toevoegen van kanalen. Je vult daar de frequentie en polarisatie in en alle zenders van die transponder worden aan je zenderlijst toegevoegd. De zenders die je niet wilt hebben kun je daarna weer wissen (het aantal zenders per transponder is maar beperkt)

succes, Rob

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit is geen foutje, deze kanalen zijn wel degelijk van frequentie veranderd, volgens Lyngsat op 7 januari. De settings die ik op 12 januari geplaatst heb op de settings pagina, hebben deze aanpassing erin zitten. Het betreft Beathe Uhse, en Studio Universal.

 

Maar inderdaad, ik heb ook al een keer aangehaald in dit topic dat het best interessant is om op deze manier af en toe eens een kleine wijziging zelf door te voeren. Op die manier hoef je niet te wachten totdat er eindelijk eens een nieuwe settingslijst komt (alhoewel ik voor iedereen mijn best doe om die steeds zo goed als mogelijk up to date te houden).

 

M_Z

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...