Ga naar inhoud


[Strong] Soort programmer


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb al twee jaar een Strong (v20) en een GOLDPROG programmer. Werkt altijd perfect en na wat educatief zoeken vind ik altijd op het web dat wat ik nodig heb. Nu wil ik eigenlijk verder en wil een andere programmer kopen in combinatie met eventueel een andere kaart. Nou wordt er zoveel aangeboden dat ik door de bomen het bos niet meer zie en me afvraag wat de cracks de beste kaart en de beste progger vinden op dit moment. Alvast bedankt voor de reacties.

 

Ena als je het koud hebt in NL moet je hier naartoe komen! <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb een "Multipro" en ben daar zeer tevreden mee !!

Is wel niet al te goedkoop maar wel een goed toestelletje en bakt de meeste kaartjes !!

Succes verder met je zoektocht en aanschaf !

<img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat je het beste een multiprog of mastera kunt kopen, dan kun je verschillende soorten kaarten programmeren en als kaart kun je het beste de funcard nemen. Voordat je dit gaat gebruiken kun je het beste je ontvanger patchen met een andere firmware, want dan krijg je pas echt profijt van een andere kaart. Zoek en lees maar eens goed op dit forum, dan wordt het wel wat duidelijker.

Groetjes Albert

Link naar reactie
Delen op andere sites

Infinity USB, qua bedieningsgemak en snelheid is die top, bijbehorende software zit erbij,je hoeft niet steeds naar een andee mode te schakelen, kaart schrijven in minder dan een minuut.

Zit wel geen Phoenix mode op (wordt dan ook niet via de com poort aangesloten maar op de (snelle) USB poort) sommige mensen vinden de Phoenix mode makkelijk om kaarten uit te lezen.

 

gr.

 

Shimai

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heren, bedankt voor de info zover, ik heb al veel gelezen in de afgelopen dagen en ik hoop nog meer adviezen te krijgen over de verschillen tussen de kaarten.

 

Kan iemand mij vertellen wat het verschil in zenderlijsten zou zijn tussen een reguliere Strong en een gepatchte Strong?

 

En welk voordeel biedt de funcard over de goldcard?

 

Ik lees veel over het ´hobbyen´ , maar weinig over het resultaat en de verschillen tussen de verschillende methodes van educatief programmeren.

 

Fantastische site + forums trouwens! <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

Thanks voor de adviezen....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...