Ga naar inhoud


Humax - Dreambox


Gast

Aanbevolen berichten

Dag Allen,

 

Heb een Humax 54ooz. Ik heb e.e.a. gezien en gelezen over de Dreambox. Waar kan ik basic info vinde over de Dreambox en mogelijk ook vergelijkingen tussen deze twee. Ben redelijk nieuw hier.

 

Alvast bedankt,

 

2fast

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hey 2fast!

 

Ik heb beide ontvangers... ben zéér te spreken over de Humax.. werkt perfekt.. altijd kijken zonder problemen. Duidelijke overzichtelijke menu's. Zelfs mijn vriendin kan ermee overweg...

 

De Dreambox echter... die heeft dit alles ook.. maar dan nog héél veel meer opties en leuke dingetjes. Feit is en blijft dat er veel gespeeld en geklooid moet worden om hem lekker naar jouw zin te laten werken. Dit maakt het besturen en kijken niet makkelijker.. de bediening is nu eenmaal niet zo logisch dan die van de Humax.

 

Als hij eenmaal werkt is het een fantastische doos.. zapt super snel.. mooier beeld dan de Humax (maar dat is misschien ook kwestie van smaak) en veel leuke speledingetjes.

 

De keuze is dus of je er iets voor wil doen om te kunnen kijken, of gewoon een simpele degelijke doos te hebben die zijn werkt doet.. maar meer ook niet..

 

Zoals ik al zei... ik heb ze allebei en zou mijn Hummie voor geen goud willen missen, maar de Dreambox is toch wel heel erg lekker... <img src="http://www.sat4all.com/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

Suc6 met je keuze!!

 

 

There is nothing wrong with having a strong opinion... if it comes with an open mind!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...