Ga naar inhoud


C+ dekt zichzelf in (bij aanvraag nieuwe kaart)


Gast

Aanbevolen berichten

Als je nu een C+ secakaartje aanvraagt dan moet je de volgende vrijwaringsverklaring ondertekenen:

 

..... is het mogelijk dat de door u aangeschafte decoder huidige en eventuele toekomstige diensten van CANALDIGITAAL niet kan ondersteuen. Wij kunnen dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het functioneren van uw decoder........ om er zeker van te zijn dat hierover geen misverstanden ontstaan, verzoeken wij u ons schriftelijk te bevestigen dat u van deze voorwaarden op de hoogte bent

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb ik geen moeite mee en kan best begrijpen dat ze de werking niet op alle apparatuur kunnen garanderen.

 

Vergeet je het kruisje helemaal onderaan het formulier niet anders gaan ze je persoonlijke gegevens verkopen. En dat zou ik wel minder vinden.

 

succes <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ook ik heb vorige week een Canal Digitaal kaartje aangevraagd en wist door het lezen van de berichten hier dat er een vakje zou zijn. Ik er dus goed op letten tijdens het invullen van het formulier maar ik heb echter geen vakje over het verkopen van mijn persoonlijke gegevens kunnen ontdekken... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Hopelijk komt een dezer dagen mijn kaartje, kan ik eindelijk van mijn nieuwe Topfield genieten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Open the pod bay doors, Hal

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ik wil niets insinueren, maar ik kijk ook prima zonder dat kaartje van hun......


@herbie65

maar na mei heb je toch echt wel een kaartje van c+ nodig anders heb je niet meer nederland1 en ga zo maar even door dus zal je er wel aan moeten of je nu wilt of niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit geldt dan toch niet voor de mensen met een 6in1 fun???

Hoop ik. Die kunnen toch nog naar Irdeto kijken, zolang deze in de lucht blijft ???? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja voor hoelang dat duurt maar zenders ben je wel kwijt het lijkt er nu op dat de aanvallen die ze doen ook door de gepatche decoders komt je hoort steeds meer mensen klagen over het feit dat de decoder zo nu en dan even zwart beeld geeft dus we hopen maar dat irdeto blijft maar zenders raak je wel kwijt en ach voor die paar euro kan je best lid worden ik denk dat de meeste die deze hobby hebben wel een abbo hebben ook het gaat ons niet om gratis kijken het gaat ons om de hobby zoveel mogelijk klote met die kasten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> dat is de lol van de hobby vind ik.

ik begon een jaar terug met een ontvanger en heb er nu al 4 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> maar ik denk dat de meeste hobbyisten dat hebben je wilt steeds meer en meer en aan tv kijken kom ik allang niet meer toe moeders de vrouw is blij ermee ze kan kijken wat ze wil terwijl pa zit te klote in zijn hobbykamer <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waar iedereen eens rekening mee moet houden is dat het leuk is geweest dat iedereen gratis kon kijken.Daar zal nu een gedeeltelijk einde aan komen.Iets wat wel logisch is.

Houd er rekening mee,dat als een provider niks verdient,hij op de fles gaat.En wat betekend dat,yep ook einde hobby.Die 15 euro in het jaar kan je de kop niet kosten,en zelfs het basis pakket nemen is zo gek nog niet.Ze moeten toch wat verdienen,want wat je wel ziet is dat de ene na de andere provider toch steeds meer moeite krijgen om hun kop boven water te houden.Let wel dit is wel voor een groot gedeelte ook hun eigen schuld geweest.

Ze zijn nu dan ook aan een inhaal slag bezig om die fout goed te maken,nu nog een iets beter pakket(minder herhalingen) en het wordt nog wat.Het is dan ook wel een beetje logisch dat ze zichzelf een beetje indekken,vanwege de maatregelen die ze wel moeten nemen om de kop boven water te houden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee

ik ben helemaal niet te beroerd om Canal digitaal een bijdrage te geven voor dat wat ze aanbieden...

echter zijn abonnement en kaart dus op alleen hun type receiver te draaien en dat stinkt, vindt ik.

 

als ze nog meer klanten willen dan maken ze het ook mogelijk ci-receivers te ondersteunen middels een kaart + ci-module voor betere receivers dan die troep die ze zelf propageren via de sat-winkel. (dat is mijn mening over hun klantenbinding).

 

en verder mogen ze echt wel iets doen aan hun compression-rate welke zo nu en dan het kijken niet waard is.

 

cheerio

Flowers In The Fields

VanWyck

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar hoef je dacht ik je geen zorgen over te maken,dit is europees geregeld,dat bijvoorbeeld die ondersteuning voor bijvoorbeeld aston ci er wel moet zijn,maar ik denk dat zij bijvoorbeeld een magic niet hoeven te ondersteunen,wat mij logisch lijkt.Het is zelfs nu zo dat je zelfs gewoon dadelijk een kaart bij de dealer kan kopen voor niet officiele decoders,dus daar zal het probleem niet liggen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

wat tonskidutch schrijft, ben ik het helemaal mee eens.

1. Laten eerst eens kijken naar service: Je org. kaar valt uit. Moet je gaan bellen duur tel. nummer en eer je aan de beurt bent ben je dik 15 min verder a € 0.?? per minuut. Dit stinkt al vindt ik goede service zo tel. nummer.

 

2. je kan die verdomde smartcard in principe alleen krijgen als je die rotbak van Canaal zelf erbij koopt. Wat heb je dan een bak met een geheugen voor 999 kanalen van deze 999 staan er een aantal geblokkeerd voor aanvullende diensten die noooooooit zullen gaan gebruiken omdat de investeringen ontzettend hoog zijn hiervoor. En daarbij 999 kanalen is nooit genoeg voor het aanbod op de satelliet. tevens is het zo dat de FTA kanalen op die bak nooit tevoor schijn komen zonder smartcard. Dit vind ik persoonlijk oplichterij.

 

Ik vindt als je spullen koopt van Canaal dan moet je goed kijken wat je voor kontrakt tekent want 1 verkeerde aankruising of wat anders en je bent de lul en je betaalt teveel.

 

Dit is een kleine opsomming van de ellende die door Canaal wordt veroorzaakt.

 

Dit moet je als onderneming eens proberen bij je klanten. Deze zullen binnen de korst mogelijke tijd zeggen weet wat jij doet krijg de kolere maar ik gaan naar een ander en daar gaat je bedrijf einde oefening. Maar het helaas is dit soort praktijken wel mogelijk voor een onderneming als Canaal. Ik zal het nu zeggen het is een KUT ondermeming. Ik hoop dat een heleboel leden van dit forum het hier mee eens zijn

 

mvg

olav12

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tsja, zijn we hier allemaal nieuw of zo ? Ik heb nooit een vrijwaringsverklaring hoeven tekenen in de zin dat ik mogelijk de C+ kaart niet op mijn Humax zou kunnen gebruiken. Overigens denk ik dat de betekenis hiervan niet is dat C+ zich wil indekken tegen het feit dat je de "niet seca mediaguard" ontvanger meer zou kunnen gebruiken, maar wel dat je functies die in de Mediaguard software zitten niet kunt gerbuiken.

Wat ik wel heb moeten doen is een (roze meen ik, maar dat kan ook de doorslag zijn, die ligt hier dan nog ergens) formulier invullen waarin inderdaad iets aan te kruisen viel over je persoonlijke gegevens. Een Seca kaart samen met ontvanger ? Nee hoor, niet noodzakelijk. Toen ik na een jaar of wat gratis kijken van mening was dat het toch ook wel fair was een abonnement te nemen, heb ik gewoon een kaart los bijgekocht ( bij een satelliethandel). En die draait al een hele tijdredelijk vlekkeloos in mijn Humax. Alleen MTV Hits heeft af en toe wel eens de hik: die valt op zwart en is er door op en neer zappen weer te decoderen. Dat hoort niet met een gewoon abonnement. Meestal is die elllende na een dag of wat over (zal wel een probleem aan de uitzendkant zijn.)

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...