Ga naar inhoud


Iedereen bedankt!!!!!


Ron

Aanbevolen berichten

Ik wil graag iedereen die aan het initiatief van Gerdy en AlanS heeft meegewerkt enorm hartelijk bedanken voor hun ondersteuning. Dankzij jullie komt er zo meteen een bloedsnelle professionele server waar sat4all weer een paar jaar mee vooruit kan.

Ik vind het echt geweldig wat jullie met zijn allen voor elkaar hebben gekregen.

We zijn al bijna op het beloofde bedrag heb ik van Gerdy en AlanS begrepen.

--

Keerpunt van dit verhaal is een oude bekende "Black Tiger"" die duidelijk jaloers is dat "wij van sat4all" (lees jullie allemaal dus) dit toch maar weer even voor elkaar gekregen hebben.

Deze persoon verkondigd op een andere Nederlands board dat wij feitelijk met jullie gulle giften onze zakken zouden vullen. Onze kosten zouden veel lager zijn en wij zouden niet weten waarmee we bezig zijn blijkt uit zijn woorden. Niets is minder waar want dit ging volledig buiten mij om, want de moderators wisten dat ik ik geen inzamelingsaktie wilde.

--

Ik zal even wat feiten op een rij zetten voor de enkeling onder jullie die aan onze integriteit nog mocht twijfelen:

--

- Onze maandelijkse kosten zijn EUR 80,- ex BTW en met 20 GB bandbreedte. Sat4all verbruikt op een goede maand +/- 45 GB bandbreedte omdat wij op deze server ook onze eigen database draaien. (alleen de database is al 150 MB groot +/- 250.000 berichten, 12.000 users en 20.000 PM's) Voor 20 GB extra bandbreedte ben je bij widexs EUR 90.00 per maand extra kwijt. . Totaal dus Minimaal 200 EURO (incl.btw) per maand aan hosting kosten.

- Plaatsingskosten server: € 113.45 ex

- De server (Dual Xeon) met alles er op en er aan, kost ons (inkoop+btw) +/- 2500 euro. De eerste server (waar we nu op draaien) wordt niet meegeteld. Die heb ik tot op de laatste cent uit eigen zak betaald.

- De server staat in Hoofddorp (widexs). Een uitermate goede service provider die een uptime van 99% heeft. Nooit problemen dus en altijd bloedsnel. Daar willen we ook nooit meer weg!

Omdat de server niet naast de deur is worden voor onderhoud en dergelijke natuurlijk wel reiskosten gemaakt. Ook die gaan iedere keer weer uit eigen zak.

- Board software, nee niet UBB Clasic dat ooit door een stel (ex)moderators is aangeschaft, maar UBBThreads, totaal andere software met een nieuwe licentie die gewoon nieuw aangeschaft moest worden voor $ 249,-- service contract per jaar +/- $ 100,--

- Mailserver en win2k server licentie. Geschonken door een gulle sponsor. FTP server licentie - gekocht. Kosten $ 299,95.

--

Je zult zien dat wij alles gewoon netjes en professioneel aanpakken. Wij hebben een zeer goede uptime en zijn vrijwel altijd up-to-date qua software. Zelfs nu met de vreselijke aantallen hits en bezoekers weten we op een veel te lichte en te langzame server toch vrijwel altijd netjes online te blijven.

--

Je zult begrijpen dat Black Tiger de plank weer volledig mis slaat en zichzelf tegenover zijn eigen bezoekers en tegenover de gulle gevers op dit board gigantisch voor aap gezet heeft.

Het was voor de zoveelste keer weer Black Tiger die vervelend loopt te doen terwijl wij deze persoon en zijn board steeds weer negeren. Ik reageer nu slechts omdat ik niet wil dat een geweldig initiatief van Gerdy en AlanS (dat volledig buiten mij om gegaan is) door zo'n onbenul wordt afgedaan als een soort van misbruiken van onze leden.

--

Over onze leden kan ik maar één ding schrijven: <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 47
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Hallo Tox,

 

Ik denk dat ik namens ons allemaal maar 1 ding kan zeggen :

 

Heel graag gedaan !! enuhh laat anderen maar schrijven, wij weten wel beter <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> !

 

groetjes,

 

Maestro

- - - - To SAT or not to SAT , that's the question - - - -

 

** Dreambox 500S - Humax 5400 - Target CI2000 **

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb ook geen moment getwijfeld over de besteding van de giften, de bijdrage is het me dubbel en dwars waard voor een board waar ik toch 80% van de internet tijd rond dwaal <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Onze milde bijdragen zijn het meer dan waard om deze super toffe ,en vooral voor velen beginners leerrijke site om deze zo open te kunnen houden ,dat die buitenstaanders beterweters eens eerst in eigen borst kijken ,maar ja jaloerse mensen zijn iets raar hé.

 

Mochten er nog verder kosten komen in de toekomst wel Toxic op mij (en vele anderen hoop ik)zal je altijd kunnen blijven rekenen.

 

doe zo verder..

 

Koostronics <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

[color:"red"] [/color] EEN VOOR ALLEN EN ALLEN VOOR EEN!!!!!!!!!!

het is en blijft het beste board en we hopen er nog lang bij te zijn .

gr btserver <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat je nu gaat kopen is nog niet duur, <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> dus laat ze maar kletsen. wij gaan mooi snel verder. suc6 Tox met de installatie.

na alles wat jij voor ons gedaan hebt, is wat wij gedaan hebben maar een kleinigheidje. ga zo door <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

@toxic

 

Vanaf het begin heb ik altijd al een goed gevoel gehad over dit board en heb grote bewondering voor allen die dit board besturen.

 

Over wat een ander zegt en of dat nu met jaloersheid te maken heeft of niet, niets van aantrekken, de echte sat4all fan weet wel hoe het zit.

 

Ik heb hier persoonlijk het volste vertrouwen in en ik denk met mij velen.

 

Groeten en ga zo door, comtech <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Ik ga van hier naar daar en telkens als ik daar ben ben ik weer hier, vreemde zaak.

 

Topfield 5500 PVR 200 Gb, Aston Seca Dual 1.07 v2.18, Nokia 9500S Amon 5.4

Link naar reactie
Delen op andere sites

Toxic[Q],

 

graag gedaan, dankzij dit board heb ik er een hobby bij. Ik zou zo zeggen ga zo door. En als er weer een actie nodig is, zal ik zeker niet aarzelen om weet mee te doen. En ik denk een heleboel leden van dit board.

 

Heel veel SUC6

 

olav12

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo vrienden,

 

bekijk het zo ik ben nieuw hier en dit is na 3mnd zoeken op www de beste nederlandstalige site die ik kon vinden er kwam geen andere in de buurt dus dan zal het toch wel verdient zijn he. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

dank u beste moderators voor het initiatief, en voor het laten ontstaan van deze board;

 

groetjes,

Bohemi

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb sat4all als standaard pagina ingesteld zodra ik internet opga. In het begin stadium heb ik lang zitten zoeken naar een goed board, maar dit was met kop en schouders de beste.

Ik kijk dus eigenlijk nooit meer naar andere boarden, zodat ik mij daar dan ook niet op hoef te ergeren.

Dus stamp die black tiger de kooi in en laat hem maar klooien.

Wij weten beter en die bijdrage was het mij dubbel en dwars waard !!

Succes met de installatie van de server <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

groeten

clim

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Toxic

 

Jij bedankt voor je tomeloze inzet waardoor dit forum steeds maar weer draaiend en up to date blijft. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Ik neem aan dat iedereen met plezier eindelijk iets terug kon doen.

Iedereen wordt er beter van als er een nieuwe, snellere server wordt geplaatst.

Ga door met je goeie werk en laat jaloerse mensen maar lekker lullen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Toxic

Je hebt het meer dan verdiend ons op deze manier nog langer van dienst te kunnen zijn met dit fantastische board.

 

Vind het wel jammer dat je de naam van BlackTiger gebruikt in dit verhaal, zonder die naam had je verhaal ook gestaan en misschien zelfs een tikje sterker geweest.

 

Snap niet dat boards die zo complementair zijn zoveel energie steken in elkaar een beetje te irriteren. Wil je files dan ga je naar het andere board heb je een moeilijk probleem dan ga je naar sat4all. Leg het maar niet uit hoor is jullie spelletje.

 

Maar 1 ding is zeker Sat4all moet blijven! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat iemand van een ander board denkt vindt ik niet belangrijk.

Ik vindt het alleen belangrijk dat Sat4all in de lucht (Uhh op internet) blijft.

Hier heb ik de nodige kennis op gedaan om mijn ontvanger aan te passen, zodat hij nu voor "test" doeleinden geschikt is.

Ook heb ik nog iedere dag plezier aan het doornemen van de diverse forums om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Ik voel mij hier onder vrienden en ik heb alle vertrouwen in de integriteit van de initiatiefnemers.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...