Ga naar inhoud


ervaringe xtreme


WilSat

Aanbevolen berichten

Na 4 weken te hebben gespeeld met de Xtreme heb ik de volgende ervaringen:

 

1- ontvanger werkt in het geheel niet met twee kaarten. BV een kaart in de cam en in de Ucas werkt niet.

 

2- niet alle kanalen komen in beeld met de Ucas. BV irdeto kanalen ( penta 1.09)

 

3- de motorbesturing werkt instabiel. Regelmatig gaat de motor niet naar de sat welke ik wil. Moet de zaak dan weer resetten en dan werkt het weer even.

 

4- bij intensief zappen komt melding NO AV. daarna ontvanger uit en aanzetten is de enige mogelijkheid om weer beeld te krijgen

 

5- regelmating zijn de namen van de satellieten in het installatie menu verminkt

 

Verder positief de menu structuur,beeld kwaliteit en de bediening van de ontvanger. Ondanks mijn opmerkingen ben ik enthousiast over de ontvanger.

Heeft iemand dezelfde ervaring? en mogelijk een oplossing?

 

Waarschijnlijk zal het wel een software aangelegenheid zijn ( versie 1.05)

Mogelijk zal een nieuwere versie deze ontvanger perfectioneren.

Link naar reactie
Delen op andere sites


ok even een reactie.

ik heb hem nu sinds november en zoals ik heb vernomen toen bij de importeur was ik de eerste die uitgegeven was dus had hem echt vroeg.( heb hem rechtstrreks van de importeur)

Ik heb tot nu toe eigenlijk geen van de problemen die je beschrijft, en ik vraag my af waarom je twee kaarten tegelijk wilt gebruiken, bij my werkt alles gewoon met 1 kaart tot zover.

het enigste wat ik dus niet had waren de spellen die stonden er bij mij gewoon niet in maar die heb ik er bij ingezet dmv een update.

het enigste wat ik niet echt geweldig vind is dat er uiteindelijk geen harde schijf inkan.

 

Verder ben ik er zeer goed over te spreken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo.

Hier een vraag ik heb verleden week ook een xtreme aangeschaft.En daar voor had ik een humax 5400 en als ik daar mee veranderde van kanaal dan draaide de schotel automatich.En is dat met de xtreme ook mogenlijk want ik zoek me eigen rot naar de oplossing wie kan of wil me daar bij helpen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

of nieuwe files..

verschillende files gebruiken..

helpt ook...

ik heb al vanaf het begin de xtreme en nog geen problemen gehad. ja dat af en toe het beeld stil staat. nou dat komt bij mijn weten toch wel bij elke ontvanger wel eens voor.

uit mijn ervaring kun je beter eens verschillende files proberen

 

mupsje

Link naar reactie
Delen op andere sites

ja moet geen probleem zijn met seca 2, de eerste serie had een aantal rec. met het probleem van de originele kaart maar is ondertussen verholpen, anders gewoon tetracrypt er op ipv penta en het werkt dan ook, maar nogmaals het moet normaal absoluut geen probleem sijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

loch mc, is zeker mogelijk want is usals ingebouwd, dur met de goede instellingen en aanvinken van de goede sateliten die je zien wilt is het een kwestie van goed uitrichten, het is niet even in 5 minuten te doen en je moet er wel even tijd voor nemen maar het is net als bij de humax gewoon mogelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

IK HEB DE EXTREME OOK BINNEN.

AANGESLOTEN MET EEN MOTECK,HET IS EEN FANTASTISCHE MACHINE,HIJ LOOPT OP HET EERSTE OOG NOG BETER ALS DE SAMSUNG 9500 WAT AL EEN TOPPER IS.

IK HEB MAAR 1 NADEEL DE TXT VAN DE TV WERKT NIET MET DE XTREME.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo.

Hier de vraag ik heb ook een xtreme en die heb ik aangesloten op een 99 cm schotel waar eerst de humax 5400 op stond en als ik die op dracht gaf veranderde hij van sateliet is dat ook mogenlijk met de xtreme.

Met groet martin loch.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

satbetweter, je slaat de plank nu toch wel een beetje mis denk ik, de TXT van de TV werkt wel degelijk (VBI insertion), en indien je op b.v. de camping of slaapkamer beschikt over een TV waar geen TXT is ingebouwd, dan kan de Xtreme ook TXT weergeven via de ingebouwde software.

Ik heb sinds kort een een Xtreme in mijn bezit, omdat ik ook wel graag een draaibaar systeem wil gaan opzetten, en mijn andere ontvangers hebben geen motor sturing.

Ook de ingebouwde ucas (waar ik nu tetracrypt 1.0 in heb) sprak mij wel aan.

Ik heb geen vastlopers gehad tot nu toe, en met een juiste kaart werken gewoon alle crypten perfect, dus ook irdeto en betacrypt.

 

Mijn mening tot nu toe is dat de Xtreme gewoon een prettige machine is die eenvoudig in gebruik is, en gewoon lekker werkt op alle coderingen en vele kaarten.

 

Wel mis ik een menu met extra's zoals met de humax toh22 FW en ook met de pioneer dynamite FW.

Zo kan ik in de Xtreme niet zien of C-NL inmiddels Seca2 heeft toegevoegd aan de diverse kanalen etc. zaken die ook in de Humax en de pioneer niet af fabriek aanwezig zijn, maar dankzij zeer slimme hobbyisten nu wel bereikbaar zijn.

 

Als ik b.v. de Humax 5400 af fabriek vergelijk met de Xtreme, dan werkt die laatste toch echt veel beter.

 

Ik ben dus best wel tevreden met mijn nieuwe Xtreme, of dit zo blijft is afwachten, maar voor nog geen 400 euro heb ik wel een goede aankoop gedaan denk ik, zeker als je dan ook nog eens kijkt naar de prijs van een losse magic modulle, die hier toch eigenlijk is ingebouwd, als je die magic graag wilt hebben, krijg je voor zeer weinig extra geld, er een complete ontvanger bij.

 

In mijn ogen een aanrader dus voor mensen die niet te moeilijke bediening willen, maar wel veel mogelijkheden.

 

Fenzo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

als je er een stab motor acher zet is het allemaal in orde,

met andere motoren kan je wel problemen krijgen om hem weer in de koers te houden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

verder een perfecte ontvanger

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben inmiddels een stapje verder met de Xtreme. Het is mij opgevallen dat in het menu waar je de satellieten kan bewerken een aantal satellieten verkeerd geprogrameerd waren.

BV 8 graden west stond als 8 graden oost. Alles goed gezet, opnieuw geinstaleerd en werkt nu perfect. Ook de verminking van de tekst zo her en der is verdwenen. Nu alleen de I*D**to kanalen nog. Wie weet hierover iets te melden?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...