Ga naar inhoud


Hoe een Hummer ten einde raad te brengen is...!


Gast

Aanbevolen berichten

Hummers,

 

Ik had (let wel had..) het volgende probleem:

Mijn Hummer 5k4 draaide als een tiet met ToH 2.2 tot enkele dagen geleden het volgende probleem optrad:

Bij het zappen over de zenders, besloot mijn Hummer spontaan uit te gaan. Weer aangezet met de standby toets en hij deed het weer. Een paar keer zappen en.....pats..weer uit dat kl*t* ding.

Ik denk, wat krijgen we nou. Hummer weer aangezet en ik wilde door de installatie menu´s fietsen. Wat denk je..weer uit...!

Eerst dacht ik dat de voeding naar de ratsmodee was, dus ik heb even de voeding uit mijn andere 5k4 gehaald en in de defekte Hummer gedaan. Hetzelfde resultaat.

Ik zit werkelijk achter mijn oor te krabben en me suf te prakizeren wat er nu weer aan de hand is.

Toen kwam ik op het lumineuze idee om de 2.2 versie er maar eens over heen te jubelen. Zo gedacht, zo gedaan en....weer hetzelfde probleem.

Ik ten einde raad gedacht: dan maar de orginele Humax firmware voor deze ontvanger er in en eens kijken wat het resultaat is.

(het schakelaartje op de achterkant heeft nog nooit zoveel aktie meegemaakt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />)

OK, orginele Humax firmware d´r in en wat denk je...? Probleem opgelost......!

Mooi dacht ik dus, dan snel de ToH 2.2 er in. (het raam stond namelijk al open om hem er uit te donderen)

Dus de 2.2 er weer in en wat denken we nu ? Probleem opgelost.? Mooi niet dus. Weer dezelfde fout. Een paar keer zappen of in het installatie menu en...pats...uit.

Wel g*dv*rd*mm* dacht ik. Ik was werkelijk ten einde raad en kreeg een tip van Mr. Bean, alom bekend en berucht op dit board.

Hij gaf mij de raad om de settingslijst er eens opnieuw in te zetten. Dus dat deed ik en wat denken jullie.....probleem opgelost.....!

Zo kan het gaan in het toch al zo moeilijke leven van een echte Hummer.

Met dank aan Mr. Bean....! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


W** h*b j* *** ooit d*s toch nie* no**aa* wa* jou% ## over#om@n. Maar ben toch blij dat het opgelost is! H#t is maar g#*d dat je dat K#o*t*# ding g*dve%dom*e niet echt uit raam hebt gegooid dat was achteraf gezien toch mooi z*nde ge$%est! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus weet ook Svetik nu dat als je rare problemen hebt met je Hummie je na de FW ook de settings het best kunt vernieuwen.

Denk trouwens dat het probleem veroorzaakt is door een stukje geheugen vd settinglijst die vernaggeld is.

Avensis

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja mensen zo kan het gaan. Ik wilde mijn ervaringen even op dit board ter kennis brengen want het kan iedereen gebeuren.

Ik was echt ten einde raad.

En daar kwam nog bij dat mijn PC nog steeds ter ziele is, dus ik begon er echt van te balen.

Maar nu heb ik een Dreambox ter beschikking en die ga ik nu eens even op hart en nieren testen dit weekend. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Trouwens Avensis, dit probleem deed zich pas voor enkele weken nadat ik de 2.2 erin gezet had. M.a.w. hij deed het prima tot opeens... zie bovenstaand relaas..! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...