Ga naar inhoud


Huts in de problemen ???


Gast

Aanbevolen berichten

Gelezen bij de huts,

Help !!!!!

 

 

 

Waar zouden we zijn zonder Huts??? Dat heb ik mezelf wel eens afgevraagd. De gehele site is puur het werk van vrijwilligers die hun laatste uurtje en ook vaak hun laatste centen besteden aan het onderhouden van deze geweldige pagina’s.Veel dingen kunnen gratis: Het programmeren en de files online zetten. Maar helaas geldt dat niet voor internet.Voor bandbreedte moet betaald worden…………..

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Humm, niet vegeten dat je dan geld gaat vragen en betalen voor het aanbieden en downloaden van hoogst illegale bestanden en je daarmee als donateur maar ook als "webmaster" hoogst illegaal en uiterst strafbaar bezig bent.

Does article 326 of the Dutch law ring a bell?

Dit is natuurlijk de huiskamer al lang ontgroeit en daarmee gewoon strafbaar. Als je geld gaat storten om zo'n site te ondersteunen en je gegevens om wat voor reden dan ook in de verkeerde handen vallen ben je de klos.

Ik heb meegemaakt hoe een moderator op het vroegere www.thoic.com forum enorm in de problemen kwam omdat de webmaster achter die site nogal eens "slordig" was met de gevevens van zijn klanten en vrienden zullen we maar zeggen, waardoor een hoop mensen enorm in de problemen gekomen zijn.

Dit is overigens al de tweee keer dat Huts geld gaat vragen voor zijn diensten. Laat hem dan die officiele rekeningen met die enorme bandbreedte eerst eens publiceren want volgens mij zit hij gewoon gedeeltelijk op een eigen ADSL lijntje en maakt hij gebruik van de bijbehorende gratis webspace bij XS4ALL, maar ik kan me natuurlijk vergissen.

Hoe dan ook, ik denk dat dit stinkt.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat er een reukje aan is ,daar ben ik het volkomen mee eens.Trouwens de manier waarop en door wie het gevraagd wordt vind vind ik al raar !!

Support de ********** site!!!!!!!!!!! Hier!!!!!! http://home.************/

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

 

Die link mag achterwege blijven!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

na donatie kom je in de donateurslijst te staan als een ieder ook meteen effie adress erbij zet, heeft de opsporingsdienst het iets makkenlijker. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet allemaal zo paranoide mannen. Dat het de huiskamer begint te ontgroeien lijkt me duidelijk, en dat zijn provider de stekker eruit dreigt te trekken is dan ook duidelijk. Xs4all heeft een fair use policy net zoals vele andere providers, en er is niets aan de hand zolang je maar niet teveel data slobbert. Dat dat bij Huts wel het geval is is niet zo verwonderlijk. Dat er iets zal moeten gebeuren om zo'n site in de lucht te houden ook. Dat er wellicht niet helemaal legale files op zijn server staan, ach, zou iemand zo kort voor de grote kaartwisselactie naar de II generatie zich er nog druk over gaan maken ???

Mijn zegen heeft 'ie, ook ik heb in een luie bui wel eens een panklare file van zijn server gevist (wie niet?).

 

Ik kan Huts dus alleen maar succes wensen.

 

groeten,

Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

huts kan ook een zeer uitgebreide uitleg geven hoe hij de files maakt, en de software waarmee hij werkt late downloade. dan kan iedereen het zelf doen. lijkt me veel makkelijker voor huts. Dan kan ie wel geld vragen want tools verkopen is niet illegaal.(net als dvd/cd-branders etc.)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Prutsie, knap gezegd. Ik heb daar niets aan toe te voegen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Toxic[Q]: je kan steeds anoniem iets opsturen zonder dat de herkomst kan gevonden worden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

En ook hier is er een tijd van downloads en files geweest.

 

***ongewenste_url***: zit sat4all in de problemen? Dacht van niet...toch is er ook met de pet rondgegaan voor hen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat is wel appelen met Peren vergelijken.

Ten eerste zal iedereen weten dat ik tegen een dergelijke inzameling was en de twee moderators die het hebben geregeld dit min of meer tegen mijn wil in op eigen houtje en zonder overleg hebben geregeld. Ik ben ze overigens wel dankbaar daarvoor achteraf want het gaat er zo meteen wel beter door worden.

Ten tweede is sat4all sinds ik de site hier beheer 100% strictly legal!

Ik heb hier nog nooit een download pagina gehad. Ik ben zelf wat dat betreft van iets andere mening dan mijn voorganger. Sat4all is al lang geen vrijschakelboard meer en zal dat ook nooit meer worden als het aan mij ligt.

Tot slot wil ik benadrukken dat mijn commentaar zo objectief mogelijk was.

Je moet geen geld gaan vragen voor illegale software, keys en files. Dan ben je fout bezig. Je bent nog fouter bezig als je dat doet onder het motto van kosten willen dekken. Je doet zoiets uit hobby of je doet het niet. Als je daadwerkelijk kosten maakt die je niet meer kunt of wilt dragen, moet je stoppen of gewoon creatief zijn en niet je handje gaan ophouden.

Ik heb deze server waar we nu op draaien uit eigen zak betaald. Dat was +/- 950 euro uit eigen zak. Een heel klein gedeelte daarvan heb ik uit de sponsoropbrengsten terug gevangen maar 95% van de sponsoropbrengsten gaat op aan de vaste lasten. Daar heb ik dus nog nooit een lid mee lastig hoeven vallen.

De inzameling voor de nieuwe server is niet echt 100% noodzakelijk geweest, maar het garandeert nu wel een paar jaar snel sat4all plezier voor iedereen.

Huts daarentegen draait zijn site gedeeltelijk op een privé adsl aansluiting en de rest op zijn xs4all account die waarschijnlijk gewoon bij zijn adsl pakket hoort en waar hij geen vaste lasten voor heeft. Die internet verbinding ligt er toch en daar zit die webspace met fair use bandwith gewoon bij. Xs4all is wat dat betreft redelijk soepel en de files zijn maar enkele KB's groot.

De software is illegaal en die kun je toch niet op een officiële manier bij een webhoster kwijt want dat kan dik in de papieren lopen als ze je er mee snaaien.

Vandaar dat ik zeg dat hier een luchtje aan zit. Net zoals die keer dat Huts geld ging vragen om abonnementskaarten aan te schaffen zodat iedereen die maar betaalde de masterkeys zou krijgen zodat de clone kaartjes niet meer zouden uitvallen.

Dat is één..... een aktie die niets met de hobby te maken heeft.......twee.... Elektronische fraude op grote schaal.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben in eerste instantie niet voor zo’n geld ophaal actie,maar sta wel open voor alternatieve acties ,zoals de sticker verkoop of iets in die zin.

Ik ben helemaal niet tegen de Huts gekant hoor vind enkel dat zij daar eens de zaak nuchter moeten bekijken voor dat zij met die wilde acties beginnen.

Lancelot,schizofreen ?? ik denk niet dat ik verder op zulke uitspraken moet ingaan. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Lancelot

 

Citaat:
Ik vraag mij af of er 2 ***ongewenste_url***'s zijn <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Er zijn er drie, kijk maar naar zijn "handtekening".

Maar zou hem daarom niet schizofreen willen noemen.

 

Groeten Johan. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Vult u rustig aan !!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Maar zou hem daarom niet schizofreen willen noemen.

 

Ik noem ***ongewenste_url*** zo niet, ik stel mij alleen die vraag <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Ik ben nog steeds tegen windmolens aan het vechten dus je zal wat anders moeten vinden om olie op het vuur te gieten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

De groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

In Antwoord op je mailtje

 

 

Citaat

 

Hoi,

Als jij dan toch een en dezelfde ***ongewenste_url*** bent waarom schiet je Huts zo af op sat4all? En op Huts zijn site werk je mee. Ik begrijp dat toch niet goed hoor.

En die schizofreen slaat op het feit dat ik hierboven gezet heb: op sat4all anti-huts, op Huts: pro-huts. Dat zijn toch 2 tegenstellingen van éénzelfde persoon?

En die sticker? Die hoef ik niet, net zoals zij (Huts en sat4all) mijn adres niet hoeven te weten. Ik stuur het anoniem op met de post en daarmee is de kous af voor mij.

Mag ik vragen wat er gebeurd is betreffende jouw files op Huts. blijkbaar is daar je ongenoegen dan begonnen. Dat zal waarschijnlijk in de periode geweest zijn voor dat ik met het satgebeuren begon...

Mvg

 

Beste Lancelot

 

Ik schiet de Huts niet af bij Sat 4all ,want mijn gedachten ,schrijf ik zowel hier als daar,maar bij de Huts tracht ik ook een alternatief aan te brengen,als dat voor U niet past ,tracht dan ook eens een positieve bijdrage te leveren en een alternatief naar voor te brengen waar niet enkel jij maar iedereen zich kan mee verzoenen.

Wat die file historie aangaat ,dit is een privé aangelegenheid en dit houd ik ook zo.

[color:"red"]Verder wil ik geen scheld partij hier beginnen en daarom is voor mij dit onderwerp gesloten. [/color]

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...