Ga naar inhoud


premiere/direct


cor11

Aanbevolen berichten

hallo vraagje over de direct 4 kanalen

zie steeds wel reclame over wat er gaat komen wrestling /tom jones/ boxen en dat het word uitgezonden

op direct 4 maar zie er dus niks van alleen maar reclame nu heb ik alleen alle direct kanalen 1a 1b 2 a 2b enz

maar direct 4 is er alleen maar in 4a dus geen 4b klopt dit ? hoop dat jullie me kunnen helpen ivm een leuke boxwedstrijd eind van de maand op direct 4 eind van deze maand

echostar mm module funkaart met frut files

 

heb deze vraag al eerder op de beginnersvragen gezet maar ben nog niet veel wijzer geworden ondanks alle goed bedoelde hulp vandaar dat ik hem hier plaats

Link naar reactie
Delen op andere sites


Wat jij ziet (premiere direkt 4) is de 'info-tafeln'. Meestal wordt er simpelweg een extra video pid op een BESTAANDE premiere transponder bijgepleurt. Dit pid wordt ca 15 minuten voorafgaand aan de uitzending actief. Je kunt dus 15 minuten voordat de uitzending begint alvast beginnen met het opnieuw inscannen van 1 van de premiere transponders, zit ie niet op de door jou gescande transponder, scan dan de volgende premiere transponder.

Zo is het mij nog altijd gelukt !!!!

Het scannen van transponder 12031.50 of 11719.50 is overigens meestal voldoende. Zorg wel dat je een geldige 02 key hebt, anders gaat ie op zwart.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

eeeeh, ik heb een strong4355evo, dat legt dus een beetje moeilijk uit voor een echostar!

Maar het principe werkt op zowel m'n strong als m'n pc-sat kaarten.

Voor m'n Strong gaat het een beetje als volgt.

In het menu waar je de hele satteliet kunt scannen zit ook nog een mogelijkheid om 1 transponder te scannen (ik kan daar een alternatieve transponder kiezen maar de standaard transponder is de transponder waarnaar ik daarvoor aan het kijken was, bijvoorbeeld die van de 'info-tafeln').

Bij het scannen flitsen even de gevonden namen over het beeld en dat gaat te snel om te zien wat ie allemaal gevonden heeft.

Daarna ga ik dus terug naar 'gewoon kijken' en zorg ervoor dat de sorteer volgorde van de kanalen staat op 'transponder' ipv op naam. Dat zoekt namelijk wel zo gemakkelijk, want de namen zijn namelijk nogal eens anders na een herscan !!

Als jou echostar geen mogelijkheid heeft om 1 transponder te scannen kun je natuurlijk altijd kiezen voor 'hele satteliet' (met alle gevolgen van dien mbt eventuele naams wijzigingen, premiere direkt 3 veranderd nog wel eens 'spontaan' in 'spiel 2').

 

 

Hopelijk kun je hier wat mee !

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

F*****G 46 SECONDEN!!!!! zit je met je dure kaarten ben verdomme al drie weken bezig om dat kanaal te krijgen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> ooit zal het lukken vanacht dus niet mijn nacht geweest

groetjes cor <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...