Ga naar inhoud


[Strong 8100] Strong 8100


Gast

Aanbevolen berichten

Nou ik lees zo heel af en toe hier de topics door, maar word nu geen wegwijs meer. Ik zou graag m'n stron 8100 upgraden naar een nieuwe software... niet omdat 't slecht loopt, maar omdat kanaal 6 weg is gevallen... of is dit normaal. Ik werk met een AU goldcard, en werkt nu al meer dan een half jaar goed. Graag zou ik weten of er ook een soort van bioscoop zenders zijn? Canal+ vind ik niet echt boeiend... Als iemand de software heeft voor de 8100 zou hij mij die dan aub kunnnen mailen of er een link van geven... en er bij zetten waarom wel en/of waarom niet upgraden? bvd.

Link naar reactie
Delen op andere sites


U heeft zonder fouten deze posting kunnen plaatsen, met deze gave kunt u wellicht ook de zoekfunctie op dit board activeren en zoeken op 8100.

Dan vind u (mag het vortaan jij zijn) dat voor de 8100 de Provo wel werkt en dat er wel degelijk filmkanalen te ontvangen zijn met een strong 8100 (wel met funcard)

Aangezien de keys voor deze kanalen elke maandag wijzigen is een programmer in eigen bezit wel wenselijk, info hierover vind je wederom met de zoekfunctie.

Welke files je nodig hebt??, ook dat vind je met de zoekfunctie. Vaak vind men deze (keys) bij de eendjes en de software om te patchen staat bij de Pool.

Na uitvoerig lezen van de topics lijkt mij een ieder bereid om via PM (personal mail zie uitleg van dit board)eventueel enkele URL's toe te sturen, wordt het vervelend dan verwijst men vaak naar Google.

Rond 17:30 uur kun je in principe genoeg gelezen hebben en wellicht dat rond die tijd iemand al bereid is tot het een en ander.

 

gr.

Shimai

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou ik heb gezocht hoor op dit forum, maar niemand met links naar files <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> en tis bijna half 6 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok je komt er dus niet uit, ga maar naar google.nl en tik dvb pl in (letterlijk dus met spatie de eerste is hem) voor wie de Pool dus wel weet te vinden tik onderaan 8100 in en je vind de Majoor voor de 8100 en de Mc huppelepup voor de 8100.

 

Qua werking is het mijns inziens allemaal ongeveer hetzelfde.

weet iemand de eendjes niet te vinden geef dan maar weer een reactie

 

gr.

Shimai

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou kheb 'm gevonden, ik hoop dat deze niet spaans is.

had trouwens ook nieuwe settingslijsten ingeladen, maar kon geen Xzone meer kijken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> en kun je met de goldcard trouwens wel premiere kijken... dit zou ik graag willen omdat ik een AU kaartje heb

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...