Ga naar inhoud


VRAAG AAN HELPDESK: SOFTWARE PROBLEEM!!!!


cobes

Aanbevolen berichten

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />VRAAG AAN HELPDESK: SOFTWARE PROBLEEM!!!!

 

Anderhalf jaar geleden ben ik van de versie Verloofde 7.0 overgestapt op Vrouw 1.0 en ik heb opgemerkt dat het programma een applicatie heeft geinstalleerd genaamd Baby 1.0 die heel veel ruimte inneemt op mijn harde schijf.

Deze applicatie wordt niet genoemd in de gebruikershandleiding van Vrouw 1.0 . Bovendien installeert Vrouw 1.0 zichzelf in alle andere programma's en start zichzelf op zodra ik willekeurig welk ander programma open en saboteert op deze wijze de correcte uitvoering van andere programma's.

Sommige programma's zoals AvondjeKroegMetVrienden 10.9 , HeleNachtFeesten 2.5 en rustig ZondagavondjeVoetbal VoorDeBuis 16.4 werken zelfs helemaal niet meer!

Daar komt nog bij dat een bepaald achtergrondprogramma (virus?) zichzelf auto-installeert <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" /> (Schoonmoeder 1.0) waardoor of het hele systeem vastloopt, of Vrouw 1.0 ineens heel raar gaat doen. Het lukt niet om dit programma te deinstalleren en dat is bijzonder ergerlijk, vooral als ik het programma Zondagochtendvrijen 3.0 wil uitvoeren.

Het lijkt er zelfs op dat sommige onderdelen hiervan permanente bugs vertonen. Bijvoorbeeld, het commando C:\p*jpenopzateragavond.exe activeert niets meer.

 

Ik overweeg om weer gebruik te gaan maken van Verloofde 7.0 , maar de deinstallatie van Vrouw 1.0 schijnt mij buitengewoon ingewikkeld toe, en ik kan niet inschatten welke consequenties dat zou kunnen hebben voor andere programma's zoals Baby 1.0 die, ik moet het toegeven, mij toch zeer bevalt.

 

Kunt u mij helpen?

Een ontmoedigde gebruiker

 

[color:"blue"] ANTWOORD [/color]

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Geachte gebruiker,

Uw klacht komt regelmatig voor bij onze gebruikers, en heeft regelmatig een perceptiefout als grondslag.

Vele gebruikers gaan over van Verloofde X.0 op Vrouw 1.0 met het verkeerde idee dat Vrouw 1.0 slechts een ontspannings-en utility-programma is. Vrouw 1.0 is daarentegen veel meer dan dat. Het is een compleet Operating System, gecreëerd om al uw toepassingen te managen en te controleren.

Het is vrijwel onmogelijk om Vrouw 1.0 te deïnstalleren en te downgraden naar Verloofde 7.0 want Verloofde 7.0 zal zich dan precies zo gedragen als Vrouw 1.0 hetgeen inhoudt dat het niet veel uitmaakt.

Hetzelfde doet zich voor bij Schoonmoeder X.0 . Deze programma's, van een oudere generatie, zijn afgeleid van Vrouw 1.0 en er doen zich vaak comptabiliteitsproblemen bij voor. Deze toepassingen zijn slecht bestand tegen de moderne virussen, zullen al snel aangetast worden en vervolgens vanzelf verdwijnen.

 

Sommige gebruikers proberen de hele harde schijf opnieuw te formatteren om vervolgens VerloofdePlus of Vrouw 2.0 te installeren, maar dat kan grote complicaties hebben (zie gebruikershandleiding de paragrafen Alimentatie en Co-ouderschap).

Belangrijk: indien u Verloofde 8.0 installeert, ga dan vervolgens niet onmiddellijk over op Vrouw 2.0 want de comptabiliteitsproblemen die zullen ontstaan zullen complexer zijn dan met Vrouw 1.0 . De versies Vrouw 3.0 en Vrouw 4.0 tenslotte zijn voor gevorderde en gespecialiseerde gebruikers, bovendien zeer duur en niet aan te raden voor normale gebruikers.

Mocht het u met geen enkel van deze systemen willen lukken, dan raden wij aan om Vrijgezel 1.0 of Trio 5.3 te proberen - maar eerder nog adviseren wij u gebruik te blijven maken van Vrouw 1.0 en er voorzichtig me om te springen.

Ik persoonlijk maak al jaren succesvol gebruik van Vrouw 1.0 en kan u uit ervaring aanraden de hoofdstukken Frequently Asked Questions en Veelgemaakte fouten te raadplegen.

Vrouw 1.0 is een zeer gevoelig programma en gaat onmiddellijk over op veilige modus bij fouten.

 

Dat houdt in dat u zeer behoedzaam met het programma dient te werken,

gegeven het feit dat bij Vrouw 1.0 van iedere fout die zich voordoet,

willekeurig welke, de bron onvermijdelijk bij u ligt.

De oplossing ligt meestal bij het gebruik van het commando C:\SORRY.EXE

zodra zich een onregelmatigheid voordoet.

 

Probeer het gebruik van Escape te vermijden, evenals Backspace, want

hierna zult u het paardenmiddel C:\SORRY.EXE/BLOEMEN/ALL moeten

gebruiken om het programma weer te laten functioneren, en zoals u weet

moet u dit niet te vaak doen.

 

Vrouw 1.0 is een interessant programma, maar kan grote uitgaven met zich

meebrengen bij onjuist gebruik. Ik raad u dan ook aan om de uitbreidingsets

Bloemen 5.0 , Sieraden 2.3 ofwel WeekendCenterParks 3.2 aan te schaffen.

 

U kunt hiervoor tevens gebruikmaken van JaSchat 14.7 of

JeHebtGelijkLieverd 8.0 . Dit zijn freeware programma’s die u kunt downloaden van

Internet; hun resultaten zijn redelijk tot goed.

Installeer nooit SecretaresseInMinirokje 3.3 , Vriendin 1.1 of

VanavondKomenMijnVrienden 4.6! Deze programma's werken niet in de

Vrouw 1.0 -omgeving en kunnen onherstelbare schade veroorzaken aan uw systeem.

Om C:\p*jpenopzaterdag.exe te laten werken dient u eerst andere commando's zoals:

C:/DIAMANTENHALSSNOER.EXE C:\HAARDRONKENVOEREN.EXE of

uit te voeren.

 

Veel succes,

De Helpdesk <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

 

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites


@cobus,

 

Tot op heden nog niet dergelijke problemen gehad. Ik gebruik Vrouw 1.0 al sinds juni 2001. Daarvoor heb ik ook Verloofde 7.0 8,5 jaar gehad. Ook hier nooit problemen mee gehad.

 

Gewoon op z'n tijd even C:/LATENWEGAANWINKELEN.EXE uitvoeren en natuurlijk ook C:/IKHOUVANJOU.EXE minimaal 1 maal per week starten. Het beste doe je dit automatisch in een bestandje genaamd: C:/AUTORIJDEN.EXE daar Vrouw 1.0 net als Verloofde 7.0 deze toch nooit begrijpen kan. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hij is geweldig COBES...

 

harstikke leuk.

 

hiero:

Bij het eerste contact via het e-mail en het internet zet de site www.vrouw.gevonden.nl zelf een webbug op je pc.

Alle overige zaken verleiden tot aanschaf van vrouw1.0 en download je nachtenlang dit programma > MAAR > als vrouw1.0 setup wordt geinitialiseert activeert vriendin6.4 exe automatisch de security policy settings welke users/powerusers verbiedt programma's en drivers te installeren.

Echter de webbug met script Parfum-Change-registry-settings dat vrouw1.0 exe via het eerste contact weet achter te laten breekt de codes en wijzigt de registry zodanig dat vriendin6.4 exe vervangen wordt door het uitvoeren van de setup vrouw1.0 en met succes wordt de account vriendin6.4 gedisabled

De outlook aganda wordt tegelijk gewijzigd door een speciale routine in javascript welke vrouw1.0 exe op de achtergrond heeft opgestart waardoor er enkel en alleen nog cyclus-afspraken in je agenda staan die vrouw1.0 exe automatisch opstart.

 

knap lastig daar vanaf te komen...

 

Tegenmiddel:

alleen bij de ergste gevallen van het omschreven probleem is de oplossing een open source Operating System over de PC te installeren welke ook de bootsector en bootmanager vrij geeft.

Linux via bootable cd-rom installeren kan een uitkomst zijn. Alle programma's en codes zijn gratis te downloaden en te installeren.

Je betaald geen cent meer aan hulpprogramma's als maak-het-goed.exe of creditcard-is-de-stad-in.exe alsook mag-ik-eens-rijden-met-je-BMW.exe

Bedenk wel dat je een beetje ervaring nodig hebt om met dit nieuwe Operating System te kunnen omgaan en systeemcrashes moeten allemaal "handmatig" worden gedebugged...!

Maar het werkt en de gebruiksvriendelijke programma's als vriendin7.1 exe als beta versie staan tot jou beschikking.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Shewolve

Intergalactic Lovers

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi cobes das nog niks ik heb op mijn computer broertje

2.13 gezet met de laatste update maar ik zit nu naar een

vermoeide werk week s,nachts nog achter dat ding want het lijkt wel een virus niks werkt meer

de garoeten van abmans <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

[color:"blue"]VrouwweBliksem1.0@ongeveer.e*e [/color]

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Helaas is Man 1.0 niet te koop maar kan worden gedownload in eenmuffekroeg.nl , voetbalstadion.bal of zomaaropstraat.ede hierdoor is hij niet van dien kwaliteit dat hij op elk operation system past.

Meestal zit man 1.0 als Spyware in leukeknul 0.18 en mijn Teddybeertje 0.21 beide programmaatjes [color:"red"] kunnen [/color] worden geactiveerd met C:\HierIsJeKrantjeSchat.exe , d:\meekijkenbijsat4all.com of c:\NogEenPilsjeLieverd , meestal gaan ze dan na lange tijd over naar man 1.0 .

Man 1.0 is op te starten met het commando C:\GaJeMeeNaarBoven.Exe en is weer uit te zetten met C:\windows\System32\khebHoofdpijn.Com waarna hij automatisch terug valt in de veiligemodus. Wanneer dit vaak voorkomt zal man 0.1 hierin blijven hangen of automatisch veranderen in een multi-user pakketje .

Als je gaat upgraden naar man 2.0 dan zal je hele systeem vastlopen man 1.0 dult geen ander pakket van de firma StevigeKnappeKerels naast zich, en deze kun je er dan ook niet overheen zetten. Wel is het toegestaan om vrouw 1.2 of buurvrouw 1.0 naast man 1.0 op de harddisk te zetten hiervan gaat Man 1.0 wel wat langzamer worden. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Ik hoop dat je hiermee uit de voeten kan.

Bestekerel 2.4 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Abmans

 

Broertje 2.13 is wat traag en heeft veel tijd nodig om tot ontwikkeling te komen, je kunt er net zo goed KnappeDochter 1.0 op zetten, andere optie is Win98 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

@tonskiduch

 

Mooie link niks teveel gezegt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

je kunt er alles zelf in zien, wat je maar wilt...

op die link is daadwerkelijk de stelling waar:

the beauty is in the eye of the beholder...

 

dit is een klasse thread na een dag ellende en autopech...

 

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

www.ikhebdorst.nl

 

cheerio

Shewolve

Intergalactic Lovers

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

beauteful, zo een tread.

 

gellukig werkt bij mij het bestand domblondzonderblond.1.02, daar moet je enkel aan bijschaven en beheren. eveneens zal je nooit het probleem krijgen dat een bestand als schoonmoeder X.0 op je pc ronddwarreld wegens deze de ontwerper is van het onstabiel progje domblondzonderblond.1.2

 

bohemi

Link naar reactie
Delen op andere sites

Verwachte patches voor Man1.0 !!!!!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Op diverse forums op het internet worden pogingen gedaan om het programma vrouw1.0.exe te loggen om zodoende meer inzicht te krijgen in de log-keys. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

Het blijkt dat vrouw1.0.exe object georienteerd is. Het vererft alle classes uit schoonmoeder X.0. Tevens hebben vrouw1.0 en schoonmoeder X.0 onbeperkt toegang tot elkaars log-files. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />

Er is zelfs geconstateerd dat programma's vrouw 1.0 en vriendin 1.0 met dezelfde regio-code tot op zekere hoogte toegang hebben tot elkaars log-files. Data uit deze files kunnen zich dan ook snel verspreiden naar andere omgevingen waar Vrouw 1.0 en schoonmoeder X.0 draaien.

Tevens worden deze log-files vaak vergeleken met de log-files van vriendin X.0 of Buurvrouw X.0. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

Indien er in bepaalde gebieden van de log-files van vrouw 1.0 , vriendin X.0 , buurvrouw X.0 dezelfde keys worden waargenomen worden er onbeschrijfbare processen automatisch opgestart. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Vaak ontstaat er een systeemcrash met een totale openbare geheugendump. Alle logs uit deze geheugendump worden gebruikt om het programma man 1.0 te killen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

Uit deze geheugendump hebben de oudere versies van man 1.0 bij toeval ontdekt dat er geen systeemcrash ontstaat als er een programma vriendin 1.0 met een andere regio-code wordt gebruikt. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Belangrijk is in deze om ervoor te zorgen dat vriendin 1.0 niet wordt geupdate naar een regiocode van vrouw 1.0. Indien deze regio-code upgrade van vriendin 1.0 dreigt te gebeuren dient onmiddellijk het programma vriendin 1.0 gekilled te worden. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Man1.0 dient dan op zoek te gaan naar een nieuwe vriendin1.0 met een andere regio-code. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

 

Op dit moment worden er patches geschreven voor Man1.0 om zijn log-keys te kunnen indexeren op vrouw1.0 of vriendin1.0 zodat er geen log-keys van vriendin1.0 zichtbaar worden voor vrouw 1.0 en andersom. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Het programma vrouw1.0 kan op die manier ongestoord zonder beslag te leggen op extra resources doordraaien. Het minder beschikbaar zijn van Man1.0 wordt doormiddel van dummy-logs van het type overwerk en zakenreis gemaskeerd. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Helaas is in enkele gevallen geconstateerd dat bij het teveel aanwezig zijn van logs van het type overwerk en zakenreis het programma Man1.0 niet goed detecteert dat door vrouw1.0 een programma vriend1.0 is opgestart. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

Indien er nieuwe ontwikkelingen of updates/patches voorhanden zijn berichten wij in dit forum. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

CU

Lambik

 

VU+ DUO2, Triax88, 13E,19E,23E,28E

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...