Ga naar inhoud


Waarom zoveel FUNCARDS?


Gast

Aanbevolen berichten

Ik kan me best voorstellen dat dit bericht dom lijkt, maar waarom wordt er al zoveel funcards uitgebrachr (inmiddels Funcard 5) terwijl je er niks aan hebt aangezien Seca 2niet eens gekraakt is en je dus niet zoveel hebt aan een Funcard op dit moment, ook al is het Funcard 100 bij wijze van spreken. Of is dat alleen voor ons als publiek zo en zijn er dan toch mensen die juist wel of lange tijd al raad weten met de nieuwste Funcard cards.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ja inderdaad, want ik neem aan dat je met zo'n Funcard 5 toch verder niks bijzonders kunt doen dan het inladen van de keys voor het vrijmaken van de kanalen. (Overigens is dit uiteraard als hobby bedoeld), tenzij zo'n Funcard nog meer functies kan hebben?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Waarschijnlijk is het allen maar om te verkopen,het verschil dat ik zie is dat ze tekens duurder worden.

En seca 2 heb ik gehoort zou niet eens op een funkaart gaan,

komt van een duitse vriend

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dus van de reacties die hier staan, is het bieden van de Funcard 5 zinloos en is alleen bedoeld voor (wanhopige) mensen die graag zo'n kaart willen (omdat ze denken dat hij bijzonder is vanwege de 5 en de grotere capaciteit en wellicht hopen dat ze daarmee een kans maken om Seca 2 te kijken), terwijl je eigenlijk niet zo veel aan hebt, althans nu niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En toch ben ik blij met mijn 512K geheugen... en als ik nu voor 10 euro een fun4 koop en voor 12 een fun5 DAN BEN IK TOCH NIE GEK.... Ik wil dubbelveel geheugen voor 20% prijs <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Ach en wie weet, vroeger was 64Mb ook loeiveel geheugen voor een PC terwijl je tegenwoorig uitgelahen wordt als er geen 2Gb in zit... Waar we het voor nogig hebben???? niemand weet het, maar het staat gewoon leuk als je de kroeg binnenkomt en je gooit je fun5 op de bar......

 

Oeps volgens mij moet ik verder in het offtopic forum... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

 

Rebox RE8500 V2.11.34

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Fredje V, doet me denken aan die Belg die indruk op de vrouwtjes wilde maken in de kroeg, door Sleutels van een Ferrari achteloos op de bar te leggen..........helaas was ie vergeten zijn bromfietshelm af te zetten !

 

(sorry hoor Belgen op dit forum ...tis maar een mopke)

-------> Houdoe, de groeten uit het Zuiden <------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ga maar vast "sparen"voor een siemens industrial. Kom je toch iets verder mee. Niet wat betreft geheugen, maar wel wat betreft geheugenplaatsen. Vergelijk hem met een P4 ten opzichte van een 486DX, oja, mistubishi maakt hem ook. Maar op dit moment heb je nog niet erg veel voordelen met welke fun dan ook.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Juist,,

 

ook beveiligingssytemen anders dan sateliet maken gebruik van die kaartjes... met DMSSC kun je de eigen codes maken voor een funkaartje welke je wilt gebruiken om jouw Bureau PC's te beveiligen:

-PC staat standby met usb kaartlezertje van 7 euro

-medewerker A komt aan PC stopt kaartje erin

-PC herkent user en usergroup (rechten)

-PC opent de deuren voor gebruik en heeft tegelijk de instellingen van medewerker A op het bureaublad gezet.

-Medewerker A gaat vergadering in en trekt kaartje eruit

-PC logged hem uit en gaat in stand by

-Medewerker B stopt zijn kaartje erin

-PC herkent dat medewerker B een praktikant is en opent de deuren met begrensde rechten, zoals geen toegang tot F:\Correspondentie

 

PC is ingesteld met logfile zodat door de systeembeheerder altijd kan worden nagegaan wie wanneer gewerkt heeft. Dit maakt het mogelijk dat iedereen elke PC in het Bureau kan gebruiken en de aantallen PC's iets onder het aantal medewerkers ligt. De PC's staan vaker in standby en sparen dus nog meer stroom.

 

Boze bezoekers kunnen niet inloggen op de PC's daar ze geen kaartje hebben met de juiste codes erop.

 

In de sathobby wereld is men sinds een driekwart jaar op Fun gefocusd sinds duidelijk werd dat met de verbeterde flash files en de vernieuwde freecam als ook de nieuwe MM een hele hoop makkelijker werd voor de hobbyist,,,, echter heeft men heel goede andere opties zoals DS9 laten verkommeren en interresse naar innovaties stopgezet.

De conax hack is toch wel heel duidelijk wat dat aangaat. Deze is toch wel richtinggevend voor onderzoekers.

 

chiao

Shewolve

Intergalactic Lovers

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...