Ga naar inhoud


Balen


EasySat

Aanbevolen berichten


  • Reacties 35
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Easy , je moet gewoon zo een auto als de mijne hebben .

De kans is dan nihil dat je met te hoge snelheid op de snelweg gepakt kan worden .

Hij moet eerst die snelheid maar eens halen he voordat de tank weer leeg is <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Melle
DM500HD, Funke 99cm & StabHH120 & Smart Lnb, Funke 68cm & Duo Lnb Quad.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben ± 20 jaar internationaal schauffeur geweest en toen ik begon met rijden gingen wij s'nachts met 130 km/h naar italie dat schoot lekker op. Als de duitse politie je staande hield gaf je hem 20 mark (vaste prijs) en kon je zo weer door rijden. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

De Italiaanse politie kon het toen helemaal niet schelen wat die domme hollandse schauffeurs deden. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />

De laatste jaren dat ik gereden heb deed je dat niet meer de bekeuringen waren te duur, <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

Maar ook hebben wij eens uitgeprobeerd om met twee auto's naar de Franse grens te rijden (overdag)vanuit Friesland, de een reed dan netjes 85 km/h en de ander zo hard als hij maar kon. het verschil van aankomst was dan maar 10 minuten.

Nu daar kun je geen bekeuring voor betalen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mja, maar het scheelt op een lange rit toch echt... ik bedoel : als ik gemiddeld 150 p/u rijd en iemand anders 100 p/u dan komt die persoon toch echt een anderhalf uur later in Luxemburg aan. Hebben we dus gewoon getest......;)

 

Wij 2,5 uur voor de gehele rit (359 km)en hij kwam anderhalf uur later pas aan hobbelen.....

 

ZIjn auto was WEL eerder afgekoeld dan de mijne ;-)

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als het erg rustig is op de weg heb je gelijk Ik ging zelf ook jaren met mijn CX TurboII naar Frankrijk lekker s'nachts op 12.00 uur weg en s'morgens mooi optijd in Frankrijk via Luxenburg met 220 km/h maar overdag moet je steeds stoppen en weer optrekken kost erg veel tijd.

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik wil helemaal niet roomser dan de paus zijn,,,

als het kan scheur ik plankgas.

 

Maar dat begint voor mij pas aan de duitse grens op de AUTOBAHN zonder een begrenzing van de snelheid... (op die bewuste trajecten - want meer en meer gaat het ook daar terug naar 120Kmh in Duitsland)

 

Alleen balen vanwege het feit dat je gepakt bent waar het niet mag is net even lekker je eigen schuld.

Of ook het krijgen van een boete - koppelen aan een aankoop die er niets me te maken heeft is gewoon ook een gedachtekronkel die er bij mij niet in wil.

 

Overigens plankgas is dus nu 0 Kmh, de automaat van mijn een week oude mini is kaduuk. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Shewolve

Intergalactic Lovers

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Tonskidutch

Ik vind het dan toch knap dat als je uit Duitsland komt gereden, en je rijd de Nederlandse grens over dat je het voor elkaar krijgt het rechtervoetje bij het passeren omhoog te trekken. Ik heb heel wat tussen Polen (Wroclav) en Nederland heen en weer gependeld, maar als ik een uurtje of 8 over de Duitse autobahn had geprutteld, en ik kwam midden in de nacht bij Berg autoweg de grens over dan ging het gewoon plank door. De mogelijkheid van de flitsbrigades laat mij dan even volledig koud, na een dag werken en een nacht sturen wil je nl. nog maar 1 ding, slapie doen.

 

De gedachtenkronkel is verder ook niet al te ingewikkeld. Ik herken deze "kronkel" volledig. Een perfecte dag die door weinig kan worden verpest. FLITS.

 

Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helemaal eens, maar de meeste hartverzakkingen worden veroorzaakt door "jochies" met te kleine pikkies en te dikke (door paps) gefinancierde auto's.

Dus niet van die "tuners" die er alleen wat spatbordverbreders, taartschep en Fanatic stickertje opzetten om er hun ego mee aan te dikken want die komen helemaal niet op de snelweg. Dat kost teveel benzine. Maar die grapjurkjes die zich door paps laten "sponseren" en met een VR-6, peugotje gtttiiii of iets gelijkwaardigs en er zonder noemenswaardige wegervaring mee gaan sturen.

Dezelfde grapjassen die je regelmatig in 112 weekend op 't dak in de sloot ziet liggen. Om het feest compleet te maken rijden ze dan ook nog met een soort baseball petje op in hun bolides. hiervoor altijd oppassen.

Oude hoeden en petten kunnen er ook wat van, alleen die komen meestal niet boven de 80 uit op de snelweg (dezelfde snelheid rijden ze echter ook BINNEN de bebouwde kom). Sigaren gaan doorgaans als de brandweer, maar of het door de rookwolken komt weet ik niet, ze kijken nergens naar.

De gemiddelde vertegenwoordiger of monteur (ikke) die zeer regelmatig op de weg zit rijd wel door, maar alleen als het kan.

 

Als ik midden in de nacht op een lege A50 rijd, en er is dus gewoon helemaal niemand dan gaat 'ie ook helemaal onderin. De A1 is trouwens ook een lekkere racebaan (behalve tussen Apeldoorn en Deventer dan:-((( ).

 

tot zover de analyze :-)

Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

ik rij een motor van 900cc en als ik dan netjes 50 rijdt halen de jochies met hun opgevoerde brommers mij in.dan heb je vlug de neiging om wat harder te rijden..

of easysat komt met 60kmh te hard aan.dan wil ik toch voor hem rijden om tonski te waarschuwen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> dat easysat eraan komt.

Een smartphone is een hulpmiddel, geen levensstijl 

Kijk rond IN de wereld in plaats van voorover gebogen NAAR de wereld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier in spanje zijn de afstanden wat groter en het gebeurt regelmatig dat we naar een restaurantje gaan en rustig anderhalf uur heen rijden en mij gaat het niet zo om er veel sneller te zijn maar ik val gewoon in slaap als ik langzaam rij, en daarom ga ik altijd voluit met mijn dieseltje.

Link naar reactie
Delen op andere sites

je kan ook als je eenmaal een sanctie hebt gekregen een bezwaarschrift indienen, hulp hiermee vind je HIER even op zoek gaan naar de BEZWAARSCHRIFTEN GENERATOR wie weet helpt het.

Ook kan je op deze sites leuke foto's vinden van flitsers betrapt (zij mogen jou wel op de gevoellige plaat vast leggen maar jij hun meestal niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...