Ga naar inhoud


hulp HIC-10500_ToH23nl in humax 5300


usefullaliman

Aanbevolen berichten

help a.ub ik heb de HIC-10500_ToH23nl in humax 5300 geladen nu werkt de irdeto 1.6 module er niet in meer terwijl hij er voor wel goed deed (met een funkaart)geen beeld de fta kanalen wel in de menu staat invalid ci module toen ik de HIC-10500_ToH23nl firmware er in deed heb ik ook de system id veranderd was eerst 0017.0600 nu 0016.0600 met de verandering van de system id werkt de irdeto kam er niet meer in.

graag hulp gevraagd

"We ride together, we die together. Bad boys for life."

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo, ik heb ook de HIC-10500_ToH23 in mijn Humax 5300 geladen en het freecam module werkt zonder probleem. De sys id heb ik enkel in de patch zelf veranderd, dus de 0017.0600 is gebleven. Ik denk dat het geen goed idee is om deze patch te gebruiken als je een irdeto 1.06 euro cam hebt, want met deze patch kun je de 5300 niet als allcam gebruiken dus enkel voor irdeto. Met de allcam patch heb je meer mogelijkheden.

 

Digiflo

Link naar reactie
Delen op andere sites

@digiflo,

bedankt voor je reactie ik weet dat het met een macig of een freecam goed werkt ik heb zelf een macigcam waar mij omging was dat de irdeto 1.6 er inwerkt ,ik heb inmiddels de system id weer terug gezet naar 0017.00600 en de 5300 allcam patch.

nog geen resultaat <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

"We ride together, we die together. Bad boys for life."

Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt... maar hij is ook aan te passen zodat hij in de 5300 ze zetten is!!! Alleen heb je dan de ALLCAM functionaliteit niet en de Viaccess kaartslot is buiten gebruik!!!! maar dat wordt verholpen door een Magic Cam

Binnenkort is bijna alles in MPEG4 bij CanalDigitaal... je SD ontvanger kan dus in de Kliko
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat het nut betreft van de toh 2.3 i.v.m. decoderen is er natuurlijk geen verschil. Het voordeel is dat de software toh 2.3 gewoon beter is dan de laatste firmware voor de 5300. B.v. functioneert de 16:9 omschakeling beter, de mogelijkheid om manueel de frequenties te veranderen en de EPG enzv....En natuurlijk TIC TAC TOE!!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

@locutus

Ik denk drie zinnen tippen of de firmware veranderen zal ongeveer even veel tijd in beslag nemen.....van bezigheidstherapie gesproken!

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...