Ga naar inhoud


[Pioneer] Help nodig voor Defiant 3.0


Böllke

Aanbevolen berichten

Hallo Mensen

 

Ik heb vanmiddag eens gespeeld met de source files van defiant 2.61. Een paar kleine dingetjes heb ik al veranderd, maar het echte werk wat ik wil doen nog niet. Ik wil proberen om in de defiant 2.61 een compiler voor de scripts te gaan maken. Helaas ben ik een beginner met delphi. Ik heb al de nodige componenten geinstalleerd, maar een van de laatste lukt mij niet. Wie van jullie kan mij helpen?

 

Ik moet het component SynEdit installeren. Ik heb op www.torry.net ook al een goede file gevonden, echter krijg ik hem niet geinstalleerd onder Delphi7. Ik krijg tijdens het compileren van het package een foutmelding. Wie van jullie kan mij dat package zo maken dat ik hem zonder problemen kan installeren? Voor het compiler gedeelte heb ik al een idee, maar dat kan ik momenteel niet testen. Ik heb dus hulp nodig. Alvast bedankt voor de moeite.

 

Greetz

Böllke

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi,

Dat hebben al zo veel mensen willen doen, maar tot nu toe is het nog niemand gelukt, ook mij niet.

En op DIT board is het ook al diverse malen ter sprake gekomen.

Ik weet dat "codemaster pineapple" er ook mee bezig is.

 

Als je mij je email-adres kan geven per email of PM, dan zal je ik een paar progjes sturen die gebruikt worden voor Strong 8000 en 8001, misschien kan je daar iets mee.

 

Grts, euromuis

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Euromuis

 

Dat board ken ik al, daar ben ik ook aktief. Dat codemaster pineapple ermee bezig weet ik, maar hoe meer mensen er aan gaan werken des te eerder lukt het om de zooi aan het werk te krijgen.

 

Het grootste probleem bij defiant is dat de source code in het spaans is en ik ben deze taal niet machtig. Gooi er nog een berg onkunde van delphi bij en je kunt al uitrekenen hoe lang het zeker gaat duren. Maar proberen kan ik het altijd. Ik heb bijna alle gebruikte packages al geinstalleerd in delphi, alleen het gedeelte van de script editor nog niet <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> deze is namelijk niet gemaakt voor delphi 7. Ik moet dus eerst een werkende package maken. Heb ik alles zover aan het lopen, dan kan ik me eens bezig gaan houden met het uitproberen. Ik stuur je in iedergeval een PM voor de strong files.

 

Groetjes

Böllke

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...