Ga naar inhoud


Foto Beschermen


Gast

Aanbevolen berichten

Wie weet hoe ik een foto vast kan zetten in een webpage zo dat hij niet meer te downloaden is

 

greetz maikie <img border="0" title="" alt="[Frons]" src="images/icons/frown.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi,

De foto wordt op de gewone manier in uw webpagina opgenomen, maar onderaan de head van uw document worden een paar regels code in javascript opgenomen zodat een bezoeker van uw pagina uw foto niet kan downloaden.

Ik ken deze code ,maar het board laat niet toe dat ik een javascript post.Als U mij via pm een e-mail adres laat geworden stuur ik U deze toe.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een prog printscreen2000 en daar kan ik alles mee printen en opslaan wat ik maar wil .ook als deze protected is <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Sjaak[k]

Alles en ook alles wat op het net komt,kan gekraakt worden of onderschept worden.100%beveiliging bestaat niet!

Maar met eenvoudige middelen sluit je toch al een groot deel mensen uit, die deze niet kunnen omzeilen. <img border="0" title="" alt="[Knipoog]" src="images/icons/wink.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een vrij makkelijke manier om 't mensen moeilijk te maken: Deel je foto met iets als FotoWinkel op in een helboel kleine onderdelen en plaats die op de juiste wijze gerangschikt op je site.

Pakketjes als FotoWinkel e.d. kunnen zoiets automatiseren zodat je dezelfde bewerking makkelijk met alle foto's kunt doen.

Alleen 't coderen van je pagina wordt iets lastiger, maar als je een cgi-achtig progje hebt om je pagina te generen kan 't eenvoudig met wat loopjes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh - en je kan 't natuurlijk NOG lastiger maken door delen in gif en andere delen in jpg of png te plaatsen <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben ik nou zo slim of zijn jullie nou zo dom (vrij naar Louis van Gaal) <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> : dan druk ik toch gewoon op de toets "print screen" en vervolgens in Paint op Ctrl-V en dan heb ik toch alles wat ik op het scherm had?

Link naar reactie
Delen op andere sites

@harry37

Natuurlijk werkt dat wel. Maar 't is geen antwoord op de vraag <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" />

Bovendien moet je de foto dan toch nog bewerken om die rare rand van je net browser eraf te halen.

 

@all

Het antwoord op de vraag was al gegeven. Dat geef ik toe. Er bestaat op dit moment geen techniek om 't te voorkomen.

Je kan immers ook in je net browser een 'Save as...' doen van de hele pagina. Dan krijg je alles, inclusief foto(stukjes).

 

<img border="0" alt="[Proost!]" title="" src="graemlins/beerchug.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...