Ga naar inhoud


foutcode 65


Gast

Aanbevolen berichten

ik probeer via een crosslink kabel op de pc van mijn broer te komen maar ik krijg steeds een melding met daarin foutcode 65.Wie kan mij vertellen wat dat betekend of waar ik dat kan opzoeken???

 

Thanks you very much!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites


@mvleus,

hebben jullie een tcp-ip gateway en adress ingesteld? zelfde workgroup? is de netwerkkaart snelheid allebei op 10 of allebei op 100?

 

er moet natuurlijk wel wat ingesteld worden voor een simpel netje loopt <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

 

Dat moet allemaal als administrator ingesteld zijn.

 

Trouwens zie je ueberhaupt een ledje op de netwerkkaart knipperen in groen, of helemaal niks?

 

answers are always sort of trouble

Link naar reactie
Delen op andere sites

Morghotz had wel een aardige, misschien is het handig als de vragensteller vertelt welke winhoos versie hij draait. Het is vrijwel onder alle versies anders... Uit de informatie in de vraag valt niet veel op te maken. Cross cable kan best betekenen dat alleen maar een verbinding tussen de twee PCs gewenst is, dan heb je met gateways nog niks te maken.

 

Oh ja. Laat me nog opmerken dat over dit onderwerp door easy computing een handig boekje de "snelgids netwerken thuis" is geschreven, met fotootjes en al. Ik wil geen reclame maken, maar dit ziet er best aardig uit, het kost bijna niets en je kunt het vast ook wel uit een vriendelijke bieb halen. Het is wel weer allemaal windhoos 98 (dit ter compensatie voor eventuele reclamegedachten) dus gedateerd.

 

<small>[ 25-04-2002, 00:27: Bericht gewijzigd door: Chismaneric ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Morgothzz,

dank je voor de aanvulling, was wel nodig want met xp ben ik niet zo, misschien na de tweede service pack.

maar heb ik niet ergens gelezen dat XP in een netwerk ook geen handshake maakt als broer a versie van broer b erop heeft staan?????? (maar dat was al heel lang geleden dat ik dat gelezen had, dus kan het ook een geheugen-error van mij zijn <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> )

 

chiao

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...