Ga naar inhoud


opnemen van streams


Gast

Aanbevolen berichten

Ja maar niet zo eenvoudig als je in je vraag stelt.

Eerst en vooral moet je nagaan wat de beste methode is om aan die stream te komen op je computer? Dat is dus een sat-kaart.

Dan moet je een goed besturingssysteem hebben dat realtime kan rippen, dat is zeker niet windows maar linux. Of je moet achteraf bewerken met software die dat realtime emuleert en de synchroniteit""" van beeld en geluid weer op orde krijgt.

 

Als je een utp-link in je box laat inbouwen kun je ook met leuke software aan de gang : hier is een voorbeeld tevens iemand die je receiver (afhankelijk van het Type daarvoor ombouwd > ombouw

Er zijn ook voorbeelden die via scsi werken bij enkele receivers, die heb ik niet voor je.....

 

Sommigen kunnen met de ingebouwde harddisk van een harddisk receiver ook aardig toveren. Maar er is ook een GBsat die een usb2 heeft waarover je de inhoud van de harddisk uit kunt lezen en op pc kunt bewerken.

 

allemaal heel omslachtig hoor <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


is het mogelijk om de streams die via de mediaspeler of andere speler word afgespeeld op te nemen op de harde schijf ik doel hier op live stream tv uitzendingen om zo films op te nemen via de computer <img border="0" title="" alt="[Glimlach]" src="images/icons/smile.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...