Ga naar inhoud


vulmiddel


Gast

Aanbevolen berichten

wie weet wat voor een soort reparatie middel er te krijgen is om krassen op te vullen op je cd-rw.

heb gelezen dat als je dat doet kan je de cd-rw nog wel weer een keer gebruiken.

de mijne is dmv een kras niet meer leesbaar en er staan voor mij wel degelijk belangrijke info op en zou die graag nog een keer op het scherm tevoorschijn getoverd willen hebben.

wie het weet mag het zeggen en alvast bedankt. <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Om plexiglas te polijsten is er een handig (lijkt op roodbruin gummetje) middel dat met een doek na lang wrijven een perfekt resultaat levert. Ook de boen-slijptol op een accuboor machine werkt perfect.

 

er gebeurt niets met je cd zo lang je maar vaak genoeg pauzes maakt opdat die cd niet te warm wordt.

 

OVERIGENS krassen op de labelzijde van je CD is funest....> daar zit namelijk een heel dun laagje kunststof en het eigenlijke speigelende oppervlak dat gelezen wordt....

 

Clear?

 

<img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" />

 

oeps nog vergeten toe te voegen dat het hele oppervlak moet worden behandeld en niet plaatselijk alleen de kras, anders is de lichtbreking plaatselijk fout en kan de foutcorrectie van de cd speler het niet meer aan.!

 

<small>[ 29-04-2002, 16:20: Bericht gewijzigd door: tonskidutch ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

heb je ook nog enig idee hoe dat roodbruine gummetje heet of wat voor spul dat is?

heb in ieder geval al even naar plexi glas gekeken maar heb tot dusver nog niets kunnen vinden. ik ben al een heelstuk verder in ieder geval:duimpje:

en 'k vertel je nog wel of het gelukt is

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja hoe die pleureszooi precies heet, dat moet je me niet vragen. Die heb ik 10 jaar geleden gebruikt voor het polijsten van mijn plexiglas prisma's.

 

Elke plexiglas-shop, hier ligt ereen tegenover, kent dat en heeft dat. Heel goede doe het zelf zaken, dus vaak de niet gamma's en niet alleen verkopen winkels weten precies wat je zoekt.

 

Nu zijn die net gesloten anders had ik wellicht voor je de straat kunnen oversteken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

YES gelukt

nouw tonskidutch het is gelukt hoor.

ik heb eerst de hele schijf aan het polijsten geweest en daarna accepteerde de compu de schijf wel maar kon de bestanden niet meer lezen.

tjonge dat was probleem 2.

ik ff gesneupt op het internet en kwam (leuke tip) een programma dat bl*ndwri*te heet tegen,heb ik gedowl ff een krek erover en klaar was kees.

dit proggie zet nml voor de copmpu onleesbare bestanden om in een soort iso bestand en brand de gegevens weer opnieu op een nieuwe cdr of cdr-w daarna zijn de bestanden wel weer leesbaar.

'k wou dit toch nog ff aan je kwijt ben verrekte blij <img border="0" title="" alt="[Flinke grijns]" src="images/icons/laugh.gif" /> dat ik na een vermoeide stoeipartij het nu om bijna 2 uur in de nacht het eindelijk voormekaar heb.

bedankt voor de tips <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" /> <img border="0" alt="[Duimpje]" title="" src="graemlins/thumb.gif" />

 

<small>[ 30-04-2002, 01:54: Bericht gewijzigd door: Jerke ]</small>

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nog even dit, de firma ***geen-reclame*** verkoopt spul om frontjes van GSM's weer te ontkrassen is dit iets <img border="0" title="" alt="[in de war?!]" src="images/icons/confused.gif" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

heel toevallig ben ik op een andere oplossing terecht gekomen nml dat als m;n gsm utje krassen heeft dan draag ik um een tijdje in m;n broekzak zonder hoesje en na verloop van tijd is m'n schermpie weer als nieuw .perfeckt toch?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...