Ga naar inhoud


Penta 1.09 en geen seca 2 ??


GENE

Aanbevolen berichten

In verschillende fora lees je dat de Extreme met penta 1.09 niet goed overweg kan met de nieuwe C+ kaart. Er wordt zelfs melding gemaakt dat je dan terug moet gaan naar tetracrypt.

Als dat het geval is gaat mijn extreme linea recta terug naar de winkel. De verkoper heeft met droge ogen verklaard dat seca 2 zonder problemen op pent 1.09 kan draaien. De "officieele"extreme site doet daar ook melding van.

Ben ik nu bedrogen en sta ik in mijn recht de receiver terug te brengen of..... vergis ik mij en werkt seca 2 wel goed onder penta 1.09.

 

Koekje erbij ????

Link naar reactie
Delen op andere sites


@ GENE

Als de C+ Seca 2 idem is als de italiaanse Seca 2 KAART (T+ seca 2) , werkt het ZONDER probleem op de Xtreme.Reeds uitgetest.

Groetjes,MAJOOR

Dream7000_EDG_NEMESIS 4.4 img

Dream7020_EDG_NEMESIS 4.4 img

Dream 800 HDTV_NABILO_O.6

Dream 8000 HDTV_GIMINI_4.0

Link naar reactie
Delen op andere sites

en wat dan nog een andere software versie erin en het werkt weer daar hoeft je xtreme toch niet voor terug,ik vind het nog steeds een super ontvanger voor die prijs

groeten henri <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat er andere software in zou moeten is duidelijk, echter dat zou betekenen terug naar tetra met als gevolg dat niet alle normen ondersteund worden.

 

Ik ben overigens ook zeer tevreden over de Xtreme <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Koekje erbij ????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pentacrypt ondersteund wel Seca 2.

Waar Pentacrypt wel moeite mee heeft zijn de zogenaamde Cyfra kaartjes. De Cyfra kaartjes zijn afkomstig van de poolse canal+, en dit zijn nog steeds Seca 1 kaartjes. Deze worden nu door canal+ aan nieuwe abonnees gegeven omdat de nederlandse seca1 kaartjes op zijn en ze ivm de komende wissel naar Seca2 geen nieuwe Seca1 kaartjes wilde aanmaken.

 

Hans

Link naar reactie
Delen op andere sites

@elportus

 

Niet helemaal waar denk ik ; Ik had iemand met een origineel kaartje, vers geregistreerd (blauw/zilver) en kreeg die kaart niet ge-update.

Ik adviseerde hem om de kaart om te laten ruilen omdat de updates niet binnen kwamen. Hij kreeg toen een Cyfra+ kaart en die was na 5 minuten netjes geupdate en hij werkt tot nu toe 100%.

Ik geef toe dat er sinds het begin Tetra software in zijn UCAS machine zat, mar ook in mijn Penta machine kreeg ie de updates netjes door.

Zal dus wel per geval verschillen denk ik....

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...