Ga naar inhoud


Nieuwe kaart CYFRA+ met @sat9500s


Gast

Aanbevolen berichten

Nieuwe kaart gekregen voor de @sat9500s van CAN+, op de kaart staat CRYPTA+ ( seca 2 ??). Deze kaart wil ik activeren maar lukt niet. CAN+ gebeld voor een signaal maar werkt nog steeds niet. Software in de @sat is van 19-02-03 s/w:v01.05.02 h/w:v13.41.65 loader:v01.00.07 C.A:2.1.3 en de cam soft. is penta 1.09. Tetra 1.0 en Penta 1.10 final ook al geprobeerd. Moet er andere soft. in de cam of in de @sat. De ( eerste )kaart hiervoor van can+ kon ik ook al niet laten activeren, deze was actief gezet door een firma waar ik de kaart kocht ( kleur blauw/grijs )maar werkte maar tot 08-03-03 en was bij can+ nog niet geregistreerd zodat ik een signaal moet hebben om te activeren. Ben daarna weer maar over gegaan op Funkaart. Wie weet een oplossing voor dit probleem. Weet iemand hoelang het signaal uitgezonden wordt om te activeren van can+ is dit uren of dagen om een kaart actief te maken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> Neem aan dat we over twee verschillende signalen spreken een om de kaart te activeren (eenmalig) en elke maand voor de code.

m.vr.gr. Jan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Bij het activeren wordt er gedurende een aantal uren een signaal vertsuurd naar je kaart. Zaak is om hem in je receiver te hebben zitten en dan de receiver op RTL4 te hebben staan. Dan zou er binnen 30 minuten beeld moeten zijn.

 

Het KAN dat je met Penta software problemen hebt en daarom wordt er veel Tetra gebruikt. De blauw/grijze kaarten werken niet echt op een UCAS machine daarom was ik zelf blij toen ze de Cyfra+ kaarten gingen leveren welke (bijna) geen problemen veroorzaken.

 

De Crypta+ kaart die jij noemt heb ik trouwens nog nooit van gehoord...?

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ik bedoel een cyfra+ kaart, maar heb daar toch problemen mee. De penta 1.10 die je hebt is dat de versie penta 1.10 4all of de penta 1.10 final. Ze zeggen dat er verschil in zit n.l. de final zou voor de nieuwe MagicMod.

zijn de 1.04.

groeten jan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Die Penta daar zit de 4all versie in van 1.10.

 

Maar het kan net zo goed zijn dat de combinatie van je receiver met de software niet 100% lekker werkt m.b.t. de originele kaartjes.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zelfde probleem met mijn Pioneer 2e Cyfra kaart die wel

volgens hun zou werken

is zojuist via de post gestuurd ook deze kaart

al weer voor gebeld,signaal gestuurd (zegge ze) maar

ook ik krijg weer geen beeld.

 

PIONEER DBR-S110NL (BNP1354-D)
4x LNB Alps Universele LNB - 4x Way DISEqC Switch
Triax 78cm 4x LNB Astra1 Astra2 -Astra3 & Hotbird Dreambox 800 & Dreambox 800se Zgemma H.2H openpli.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kaart in off.rec. gestoken en geactiveerd, geen probleem tot nog toe. Op 30-04 zal hij weer een signaal update krijgen volgens de rec. Hopende dat hij dat wel kan zien/gebruiken. De vraag is nu welke combinatie van software voor de ontvanger en voor de multicam is er nu benodigd om dit perfect te laten werken. Signaal sterkte op de software meters is 75 en 86 op de @sat9500s. Neem aan dat dit ruim voldoende moet zijn en dat dit niet het probleem is wat activeren betrefd. Zijn er hogere waarde bekend bij iemand en zo ja wat voor schotel en lnb worden er dan gebruikt. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

groeten Jan

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...