Ga naar inhoud


Is dit het einde van de Ucas recievers ?????


MAJOOR

Aanbevolen berichten

Hoi jongens,

Als ik rondzwermt in andere site´s,vind ik iedere dag een nieuwe [color:"red"] [/color] Penta versie.

bv: Penta 1.12,Penta 1.13,Penta 1.14,Penta 1.15,Penta 1.16,enz...allen FAKE en die ook je ucas vernietigen.

Dus : op termijn weet men niet wat origineel of Fake is.

 

Ik zou zeggen aan al die dit rotzooi op het net brengen, [color:"red"] [/color] DAARMEE te kappen.!!!!!

 

Dit wilde ik nog even kwijt.

Groetjes,MAJOOR <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Dream7000_EDG_NEMESIS 4.4 img

Dream7020_EDG_NEMESIS 4.4 img

Dream 800 HDTV_NABILO_O.6

Dream 8000 HDTV_GIMINI_4.0

Link naar reactie
Delen op andere sites


Denk je dat jouw oproep zin heeft?

Weet je hoe dit ophoudt? Zodra de fabrikanten van de Ucas ontvagers zelf officiele software gaan maken voor de UCAS chipset. Maar dat doen ze niet want het is eenvoudiger gewoon de software van een ander bedrijf te jatten. Dat je dan het risico loopt dat er softwarematig wat tegen deze "diefstal" wordt ondernomen is logisch. Als klant wordt je daar geen slachtoffer van, want je hebt gewoon één jaar garantie. Dan kan de leverancier nog zo hoog springen en roepen dat je geen garantie hebt als je er pentacrypt software in zet, maar dat verliest hij altijd.

Ik hoorde gisteren dat er al diverse proefaankopen zijn gedaan bij dealers en leveranciers die de UCAS ontvangers met pentacrypt en dreamloader hebben verkocht dus daar kunnen ze niet meer onderuit. De importeur van een bepaald toestel leverde zelfs de programmer en software erbij. En dan naderhand roepen dat je geen garantie hebt als.............. +[grinnik]+

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En die originele MM's die ermee kappen dan ?????

 

Ben toch echt al verschillende keren tegengekomen dat ook de originele MM's last hebben van die vreemde versies.

Heeft dus niet ALLES te maken met de UCAS machines.....

 

De mensen achter deze "explosieve" software mogen ze van mij ergens in Baghdad ingraven ;-))))

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmzzz weet je wat leuk zou zijn als dream multimedia met een eigen ucas versie komt dan is het leuk <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

Maar wat alleen erg vaag is en wat wel steeds duidelijker wordt is dat de penta en de magic wel erg veel gemeen hebben met elkaar..

Waarom de ucas met behulp van de penta uitschakelen..

Triest..

Pak de fabrikanten dan aan!

 

"wat heb je eraan om de gebruikers te pakken en die dan hun receiver moeten laten maken dit noem ik dan zeer kinderlijk in een volwassen satelliet wereld.."

 

en jatten tjee wat wordt er hedendaags niet gejat..

Het zorgt ervoor dat je ervoor gaat om nog betere producten op de markt te brengen..

 

En software gebruik achhh is er een copyright?

Zo nee... vrij in gebruik zo ja dan idd een probleem..

Maar het lijkt me sterk dat dream multimedia een copyright over zijn magic loader heeft..

Pak je een blaadje of pak je de wortel en de tak tis wat je zelf wilt..

 

Voor de rest bemoei ik me er niet mee en ga ik weer in silent <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

maar laten het lekker neutraal houden hier en elke ontvanger als gelijke behandelen!

 

Greetzzz en een fijne weekend allemaal <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Ringo

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je dit van een afstand bekijkt en je kijkt daarna ook eens door de bril van de DM'ers zal je moeten toegeven dat het slim bekenen is van die mannen.

Als die honderden bedrijven die nu Magic 1.05, Axas, UCAS en Global verkopen aanpakken met een rechtszaak zou miljoenen en jaren kosten. Doe je het d.m.v. een stukkie software ben je veel goedkoper uit.

De klant die de software en zijn originele hardware gebruikt waarvoor hij bedoeld is, heeft dan ook nergens last van, niet toch?

Uiteindelik wordt niet de klant slachtoffer maar de fabrikant, omdat de receiver met illegale software heeft verkocht en garantie zal moeten bieden aan zijn klanten.

De autheur van een stukje (legale) software heeft altijd copyrights op zijn werk. In dit geval hebben de dreamers copyright op de dreamloader en als de andere fabrikanten en heren handelaren dat zouden respecteren zou er niets aan de hand zijn. Nu denken die maar aan één ding: Easy money, en wij als klant trappen er (bijna) allemaal in.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je dit van een afstandje bekijkt, dan lijkt het wel of je een kast vol aandelen DM hebt..... Je windt je er zo over op.

 

Mag ik het niet met je eens zijn als iemand middels foute software probeert om je eigendom te mollen? Daarnaast kun je een leverancier er toch niet op aankijken dat hij commercieel materiaal verkoopt van Manhattan, Xtreme, DigiX of @Sat.

 

Verder vind ik het zwaar meten met twee maten. Hier mogen geen copyrights geschonden worden, terwijl we wel alle coderingssystemen plat willen krijgen die er bestaan.

 

Als nu ook eens iedereen die hier aanwezig is, zijn computer naziet of hij ergens copyrights geschonden heeft. Laat ze deze programma's eens verwijderen. Toch ga je Word, Excell en Winzip missen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Luister vriend. Een beetje discussiëren vind ik niet erg, maar de volgende die mij weer onnodig en ongefundeerd beledigd en beschuldigt van "aandelen in Dream Multimedia" gaat genadeloos een ban4life tegemoet.

Ik bekijk alles van twee kanten en kom daarna tot de conclusie dat mijn persoonlijke mening (waarmee ik niemand beledig zoals jij dat doet) is dat ik vind dat diverse leveranciers en fabrikanten van Ucas receivers op een goedkope manier met de software en idee van een ander hun geld proberen te verdienen, receivers "gepatched" leveren en doodleuk daarna zeggen geen garantie te geven juist omdat de receiver “gepacthed” is <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Dat heeft niets met dream-multimedia te maken, al helemaal niet met dream-multimedia nederland (want die verkopen geen MM's). Ik kan me dan ook zeer boos maken over zo'n miezerige k*t beschuldiging.

Je hebt daarmee je laatste waarschuwing te pakken.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Tox,

 

als ik het goed heb is de ontvanger bij aanschaf reeds voor geprogrammeerd met penta 1.09 of tetra,waarom <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> gaan dan div. gozers een hogere penta versie erin zetten,daar ik zeker dit nu nog niet nodig vindt.

en is het ook niet zo als je eenmaal met de soldeerbout erin bezig bent geweest,dat dan de gerantie echt wel pleite is <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />van mij mag je deze posting sluiten,want hier is iedereen zelf schuld aan als ie zo'n mooie ontvanger vernielt.......

 

mvg:Parelvisser <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat er een soort van oplossing zou moeten gezocht worden, waarbij dat de penta versies betaald worden. Diegenen met een echte mm krijgen bij aankoop een aantal punten voor nieuwere penta versies, deze met Ucas moeten ze uiteraard direct betalen.

Zo verdiend iedereen er aan, en zijn de ucas liefhebbers zeker van penta versies zonder bugs.

 

Het moet toch duidelijk zijn dan voor niets enkel de zon opgaat.

 

Zo vind ik ook dat iedereen die werkt met kaartjes, toch op zijn minst 1 abbo kan afsluiten. Maar nee, voor velen is dit teveel gevraagd, en de boeketten staan met het water aan de lippen.

 

Edwin

Link naar reactie
Delen op andere sites

De reden dat men wel andere soft in de UCAS cam moet zetten is heel simpel.Als de importeur er Penta 1.09 in plaatst, heb je kans dat de originele seca kaart niet werkt. De importeur adviseert dan om er tetra in te zetten, zodat de kaart wel werkt. Je MOET dus wel aan het beunen met een nieuwe ontvanger. Andersom kan dus ook gebeuren(van tetra naar penta).

In dat geval MOET de importeur dus wel garantie geven, hij adviseert zelf om nieuwe soft te laden.

 

Het volgende punt verdient ook aandacht. Iemand koopt een Ucas receiver, de dealer zet er op advies van de importeur de nieuwe penta 1.10 in. Na 2 dagen geeft ontvanger alleen een puntje in display, verder dus helemaal dood. Importeur zegt: Flash kapot, kan alleen gebeuren door ontvanger af te koppelen tijdens soft laden; geen garantie. We brengen 25 euro (+kosten) in rekening.Alleen klant heeft geen PC, en had ook geen reden om met het apparaat naar iemand toe te gaan, want hij werkte perfect.

 

Het hele garantie gebeuren komt zo wel op de tocht te staan...

Amiko + Philips 8121, Gibertini 1.25 draaibaar en triax 88, A1,2,3..

Link naar reactie
Delen op andere sites

De rechten van de consument wegen altijd nog zwaarder dan die van de leverancier. De leverancier zal aan moeten tonen dat het defect ontstaan is door ondeskundig of onacceptabel gebruik van de ontvanger. In geval van een kapot flash kan deze dat nooit meer aantonen want een kapot flash is niet meer uit te lezen en een flash chip kan ook zomaar kapot gaan. Daarmee zal de leverancier dus gewoon het apparaat onder garantie moeten repareren.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Aan de andere kant geef ik Toxic weer gelijk omtrend de garantie..

Als je als leverancier een ontvanger verkoopt MET de penta erin en er gaat wat mis is het wel erg makkelijk te zeggen sorry geen garantie..

laten we anders zeggen als het je hobby is weet je dat je risico neemt is het niet je hobby hou het dan lekker bij de tetra..

 

Maar laten we elkaar geen beschuldigingen uitdelen ieder mag zijn mening geven maar niet gaan wijzen naar elkaar <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar komen ze straks van zelf achter als je geen abbo heb kun je straks gewoon niet meer kijken,daar gaat de invoering van seca2 toch ook om

zodat de gene die alleen maar met een fun kaart werken geen fun meer hebben <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

denk dat anal+ een paar mannetjes ingehuurd heeft en van die fake files op het net laten zetten.

ik durf mijn hand in het vuur te steken dat we in die richting moeten zoeken. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...