Ga naar inhoud


Feedlijst maken?


bash!

Aanbevolen berichten

Kan iemand (bijvoorbeeld Joske <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> ) een feedlijst in de Joske Dreambox lijst plaatsen???

 

Is in deze tijden wel erg handig!

 

Groeten,

Bas

There is nothing wrong with having a strong opinion... if it comes with an open mind!

Link naar reactie
Delen op andere sites


Neem dan wel een feedlijst met daarin alleen feeds die door de dreambox worden gevonden want als je uit bijvoorbeeld een lijst als feedlandia of de laatste oorlogsfeedlijst van feedhunters alle feeds overneemt verspil je een hoop tijd.

 

Van de 96 feeds die ik gisteren met mijn skystar 2 kaart kon ontvangen pakte de topfield er 63 op (alles behalve de 4:2:2 kanalen) en de dreambox bleef steken bij 21.

 

De gevoeligheid van de tuner is namelijk wel aanzienlijk verbeterd ten op zichte van het startpunt maar locked nog niet op alle frequenties met smalbanding signaal goed en daar komt ook nog het gemis van handmatige invoer van pids in.

 

 

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik snap nu waarom het niet lukt Jos. Het probleem bij de feeds is dat wanneer je enkele die opgevangen waren er na bewerking met de editor terug inzet en dan ga je erop staan om te zien of hij nog werkt, dan staat er achteraf " verwijderd item". Waarom ? Omdat een feed niet altijd op uitzending is en dan geen signaal geeft zodat de DB zegt dat het item verwijderd is. Hetzelfde gebeurt als een normaal kanaal één of twee dagen niet uitzendt, dan staat er ook verwijderd item. Dit is dus ook nog een soort van bug die opgelost dient te worden, want zoiets heb ik met andere ontvangers nog nooit meegemaakt. De feedsettings moeten we dus zelf en tijdens de uitzending maar gaan zoeken.

 

M_Z (Met dank aan Robke voor de uitleg hierover)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...