Ga naar inhoud


korte vraagjes over X-treme:


Gast

Aanbevolen berichten

Hoi all,

 

 

Ten eerste vind begin ik het toch wel wat vreemd te vinden eerlijk gezegd waarom er nog steeds geen apart onderwerp is over de X-Treme ontvanger en de ontvanger nog steeds een plekje moet krijgen bij de "overige ontvanger" maaaar ja dat is wat anders.

 

Ik ben op zoek naar wat hap klare brokken als antwoorden op mijn vragen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> Nee, ik heb de verschillende subjects doorgezocht maar kwam nou niet direct tegen wat ik nu even wil weten.

 

- De X-treme heeft een Funcam ingebouwd. Als ik het goed begrijp kan je hiervan de firmware vernieuwen. MOet zoiets vaak gebeuren? en waarvoor zou je het nodig hebben? En waar VIND je dan zoiets?

 

- Omdat er een funcam zit ingebouwd kan ik dus gewoon in dat slot een funcard gebruiken? Welke ik dan weer zal moeten proggen met een programmer? Hoe weet je welke funcard je moet gebruiken en met hoeveel geheugen?

 

- Er staat overal overduidelijk vermeldt dat er pentacrypt in zit? Wat is het?! En waarom wordt dat zo naar voren gehaald aangezien de UCAS cam toch ook vrijwel alle coderingssystemen aankan of zie ik dat verkeerd? (welke eigenlijk?!)

 

Even een paar vraagjes VOOR dat ik tot aankoop overga.

 

Hoor het graag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je zou natuurlijk ook eens op de officiele site van de xtreme kunnen kijken.

vwb card / ucas / pentacrypt etc: duwgati <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

chiao

Link naar reactie
Delen op andere sites

Uiteraard is de link naar de xtreme site aan te bevelen maar ff niet l*llig doen en toch maar antwoord geven:

 

Er is geen funcam ingebouwd maar een UCAS module (equivalent voor magic module). Softwarematig van tijd tot tijd te programmeren met nieuwe penta versies of tetra te vinden in de diverse fora.

 

Het is niet belangrijk welke funcard je gebruikt, ieder type wordt geaccepteerd. Je kunt eigenlij alle type kaarten gebruiken, goldcard, silvercard, funcard enz. De Ucas leest ze allemaal.

 

Pentacrypt is de "besturingssoftware" voor de module, zie voor de rest hierboven. De UCAS kan inderdaad met de juiste penta, nagenoeg alle coderingssystemen aan, feit is wel dat je dan een kaart met originele <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> key's moet hebben om de kanalen te openen (te zien). Is niet zo moeilijk aan te komen denk ik.

 

Korte antwoorden op korte vraagjes, ik hoop dat je hier wat aan hebt.

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Koekje erbij ????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja daar heb ik wat aan! :-)

 

Citaat:
Het is niet belangrijk welke funcard je gebruikt, ieder type wordt geaccepteerd. Je kunt eigenlij alle type kaarten gebruiken, goldcard, silvercard, funcard enz. De Ucas leest ze allemaal.

 

Ok, MAAR...hoe weet ik nou welke funkaart ik zo moet kiezen. Het gaat neem ik aan om opslag capaciteit van de kaart? Wat heb je zeker nodig wil je hem..ehmm lekker vol hebben zeg maar <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> ? Funcard 4?

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb F4 op mijn nieuwe Xtreme, werk als een trrrrrrrrrrein. 1 maal Fun4 als Magic en 1 maal als Hyundai. Beide doen het. Ik heb alleen weer mijn org. kaart erin gedaan. Beter voor de vrouw, die begrijpt al die blote meiden toch niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fun2 of Fun4 enz. maakt allemaal niet uit. De grootte van het kaartgeheugen wordt in b.v. de fun2 (256kb) maar voor 19% gebruikt. Dus ...... groot geheugen leuk... maar heeft geen meerwaarde. Aan de andere kant voor die paar € roos meer zou ik gewoon de fun4 ofzow kopen. Ook in snelheid maakt het per kaart niet uit.

 

 

Koekje erbij ????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...