Ga naar inhoud


Geen beeld met 6 in een funcard


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb een Nokia DBox (9500) met dvb2000 2.00.0 beta 8 software, ik krijg nu er met een funcard geen beeld meer van o.a. Canal+ premiere kanalen, Ned 1 ect maar met een oude mulichoice kaart lukt dat nog wel met Ned 1,2,3 rtl4 etc. Waar kan dat aan liggen ???? mijn broer uit Naaldwijk heeft vanochtend nog een card gemaakt voor me die bij hem werkt maar bij mij niet... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/ooo.gif" alt="" />

 

Groeten uit Vlaardingen.

 

H.B.Z

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het is een originele Cam en heeft het twee weken geleden nog gewerkt met de funcard, maar nadat ik de kaar was geupdate deed geen van die kanalen het meer, een een broer heef heden ochtend een werkende kaart voor me gemak, maar die werk in mijn ontvanger niet.

Maar helaas, nadat ik een andere filmware in de ontvanger heb gezet blijft ie hangen op INT TST.........

 

H.B.Z

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vrees toch dat er andere software in gezet moet worden, dit als het niet lukt met een serial of scsi, dan met een bdm kabel.

Mocht je dat niet hebben doe dan maar een oproep voor hulp met info waar je woont...

suc6!

Geld maakt niet gelukkig maar geluk is onbetaalbaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat je gelijk hebt dat er grondige maatregelen moeten worden genomen worden eer mijn Dbox het weer wil doen. Hierbij doe ik gelijk een oproep.

Wie o wie heeft in de omgeving van Rotterdam zo'n BDM kabel en zou me willen helpen om de Dbox weer aan de praat te krijgen ???? hij blijft nu hangen op INT TST. mijn 06 nummer is: 06-48478011 Mocht u onverhoop mijn voicemail krijgen (kan gebeuren als ik bij de lokale omroep zit in de kelder) graag uw naam en telefoon nummer inspreken.

 

Groeten H.B.Z

Link naar reactie
Delen op andere sites

merDe. Heb ik ook al geprobeerd, maar hij blijft hangen op INT TST en ik krijg geen contact meer met mijn Nokia via serial. Ik had al voor de zekerheid ook de Serial downloader van Nokia klaar staan, maar hellaas <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> als ik het goed begreep is de enige oplossing met zo'n BDM Kabel.

Maar erg bedankt voor je hulp.

 

Groeten vanuit Vlaardingen

H.B.Z

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...