Ga naar inhoud


1 APRIL => Graag jullie mening


Ron

Aanbevolen berichten

@Tox,

 

Als eerste zou ik je graag willen zeggen, dat ik het KLASSE vind, de manier waarop je dit aanpakt!! Ik bezoek dagelijks vele vele forums, en zover ik me kan herinneren is dit de eerste keer dat ik zie dat een administrator de mening vraagt aan de leden van het board over dergelijk soort probleem...

Maar goed, we weten wel Tox is niet zomaar een moderator he..... en dit niet zomaar de eerste de beste board is.... (slijm slijm).

Dit verdiend een pluim jongens!!! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

(wil niet zeggen dat dit elke keer moet hoor....)

 

Dan de kwestie:

Ik wil ik me graag aansluiten bij de meerderheid van de antwoorden. Het is goed dat je hem voor een dag 'band' gezien de antwoorden die hij heeft gegeven.(laat hij zich realiseren dat dit een waarschuwing is). Ik kan me ook goed voorstellen dat jij, moderators, leden, zich mateloos irriteren aan zijn gedrag en replys hier. Maar feit is dat de regels niet overtreden zijn.

En dat bepaald denk ik de beslissing van bannen of niet.. Ik ben er in ieder geval ook voor om hem eerst via PM duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst is hier. Daarna is de beslissing alleen maar makkelijker voor jou en hoef je onze mening niet meer te vragen Tox. (wel jammer hoor) <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

Saludos!

 

'Azazel miembro del equipo RAIDEN, la resistencia.'

[color:"red"] LLORAMOS JUNTOS, GANAREMOS JUNTOS! [/color]
Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 120
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

ik heb net wat gelezen van hem

een ban is wel heel erg

zou je niet kunnen vragen om een week niet te posten en alleen maar te lezen ?

en uit te proberen hoe alles werkt

heb ik ook gedaan <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Tox,

 

Ja ik ben het ook met de andere eens klasse hoe je dit aan pakt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />.

 

Ik waardeer dat je aan ons satvrienden vraagt wat wij er van vinden.

 

Veder sluit ik mij ook aan om hem toch nog een kans te geven.

 

En als dat niet help ja dan maar maatregelen nemen.

 

Groetjes,

 

Grandeleone

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
zou je niet kunnen vragen om een week niet te posten en alleen maar te lezen ?


Nou, dat zie ik niet zo zitten...dat is mossel noch vis. Als de meerderheid zegt dat ie vliegt dan vliegt ie. Dat was wel duidelijk omschreven door Toxic.
En ik zie niet iemand op 1 week tijd Nederlands te beheersen zoals wij het gewoon zijn.
Misschien kan Zeeman hem wat bijscholing in Nederlands geven want Ydreg zei dat ie tijd genoeg heeft...
Misschien zijn er anderen die hem wat willen helpen? Ik wil het best doen maar ik ben van België en hep, sorry, heb een full-time job...anders was ie hier van harte welkom.
Ik vraag mij af hoe behulpzaam jullie Nederlanders zijn voor de medelanders...


Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Toxic[Q]: Zou het geen goed idee zijn, wanneer hij terug mag lezen en posten, om juist huidige topic over hem open te laten staan in plaats van deze te wissen? Dan kan hij meteen begrijpen hoe wij er over denken en kan hij er alle nodige lessen uittrekken... Staat het hem niet aan dan gaat ie vanzelfs weg en is ie akkoord dat er een probleem is met zijn instelling dan gaat ie er een oplossing voor zoeken (dat hoop ik toch <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" /> )

 

Wat denken de anderen van het idee? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eigenlijk niet mee eens, als dit blijft staan zou ik graag zien dat mijn posting verwijderd wordt. Ik heb alleen gepost omdat er expliciet om gevraagd werd met de gedacht dat het gewist zou worden.

 

Niet omdat ik mij schaam voor mijn mening, maar meer omdat ik geen zin heb andere te kwetsen met mijn interpretatie, gebaseerd op postings met een ander.

 

Fred

Rebox RE8500 V2.11.34

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ach ik denk niet dat het een kwestie van gedrag is, maar meer een kwestie van niet kunnen begrijpen (en dit laatste lijkt me niet gespeelt maar meer een IQ kwestie, al zeg ik liever niet over iemand...).
Het lijkt me niet dat we zo iemand (zondermeer) moeten verbannen. Maar er zou wel iemand moeten opstaan om het duidelijk te maken (zover als dat niet niet gebeurt is) hoe je je hier wel moet gedragen. Als dat ook niet lukt lijkt het me een goede reden om hem toch te verbannen.

Nu is alleen de vraag dus of er al genoeg gedaan is om e.e.a. aan hem duidelijk te maken. Wellicht het voordeel van de twijvel en nog 1 maal proberen?

Fred

Nou Fredje, dat valt toch wel mee wat je geschreven hebt joh? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />
Ik heb jou meteen geciteerd mocht Toxic toch besluiten dat de postings blijven staan. Nu kan jij de jouwe niet meer veranderen. Ook heb ik je naam maar in het vet gezet...
Als je liever hebt dat ik jouw gedeelte in mijn posting wegdoe dan laat je maar iets weten. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Lancelot,

 

Ik geef mijn mening wat mijn goed recht is! Als jij deze niet kan respecteren dan zegt dit weer een hoop over je.

Nogmnaals ik schaam mij niet voor mijn mening maar ik vind het niet nodig om iemand te kwetsen over dingen waar hij zelf weining tot geen invloed op heeft.

 

Weet jij uit wat voor milieu deze heer komt!!!!!

 

Ieder moet doen wat hij zelf denkt dat juist is.

 

Als je de mensen goed leert kennen ga je van de varkens houden!!!!!!!!

Waar zou het spreekwoord toch vandaan komen?

 

Fred

Rebox RE8500 V2.11.34

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Als je de mensen goed leert kennen ga je van de varkens houden!!!!!!!!

Waar zou het spreekwoord toch vandaan komen?

Weet ik veel! Van een pornosite met dierensex zeker? Daar pas ik toch voor, daar ben ik helemaal niet voor te vinden <img src="/ubbthreads/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

 

En ik respecteer jouw mening wel hoor...maar goed, het is mij geen ruzie waard, ik zal verder maar zwijgen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind niet dat je iemand op basis van zijn kortaf antwoorden(niet erg

slimme antwoorden/vragen)kunt bannen !

Je zou misschien kunnen afspreken dat hij probeerd wat netter te antwoorden

En een wat duidelijkere vraagstelling te gebruiken.

Na een week evaluren kijken of er verbetering in zit misschien nog wat puntjes bijsturen,na weer een week kijken en dan zeggen het is fijn als je blijft OF het is beter dat je gaat.

Dus geef het voordeel van de twijffel dat is mijn bescheidde mening.

 

grtz jim <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

VU+DUO

Dreambox 7000

Dreambox 500

Dreambox 600 PVR

Draaaibare opstelling 30 west tot 28,2 oost

Vaste opstelling Astra1,Astra2,Astra3 en Hotbird[/color]

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Ach ik denk niet dat het een kwestie van gedrag is, maar meer een kwestie van niet kunnen begrijpen


Volgens mij heeft Fred (wat dit stukje betreft)gelijk, alleen kunnen hier nog weer twee redenen aan ten grondslag liggen.
Ten eerste kan het een ziekte betreffen.
Ten tweede kan het een (ex)buitenlander betreffen.

Ik persoonlijk denk dat het een buitenlander is als ik kijk naar zijn gramatieka, hij schrijft zoals vele buitenlanders spreken. en zoals altijd, als spreken al niet goed gaat kun je het begrijpen ook wel schudden, en dan is het al helemaal moeilijk om iets op papier te zetten zoals je het eigenlijk bedoeld had.

Dus ik denk dat er inderdaad een poging gedaan mag worden om te kijken welke taal hij spreekt, zodat je hem er op aan kan spreken. anders bestaat de kans dat we straks van discriminatie (voor mij ook een moeilijk woord) beticht worden, en dan hebben we dat gezeur weer in de wereld.

En als het toch een ziekte betreft dan kan hij of zij er ook niks aan doen.

En als het inder daat onkunde is omdat hij de taal niet beheerst, kunnen wij dat in gedachte houden als we iets van hem of haar lezen.

Ik hoop dat je hier ook iets mee kunt.

sterkte <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

if freedom is outlawed, only outlaws will have freedom.

.

Gigabluequadplus, AzBoxPremiumHD+, 2x DM600 en een Denson DS1010Road

Link naar reactie
Delen op andere sites

Geweldig initiatief <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Net als in de normale maatschappij is het deels onze plicht onze medemens op te voeden en daar waar nodig te corrigeren.

 

Ik vind dus dat dit "probleem" ook onze verantwoordelijkheid is !

 

Misschien dat wij met de volgende postings ook eens zelf op een nette, begrijpelijke en begrijpende manier corrigerend proberen op te treden, zodat Toxic enigzins ontlast wordt?

 

No offence, just a thought,

Manou

Link naar reactie
Delen op andere sites

De berichten zijn inderdaad duidelijk van iemand die de klok heeft horen luiden maar niet weet waar de klepel hangt.

 

Wat ik hiermede wil zeggen is dat hij/zij zich ergert aan het feit dat niemand hem/haar een PM stuurt met keys.

 

Schijnbaar is persoon in kwestie in de overtuiging dat je een status behaald na een aantal postings en dan automatisch deel uit maakt van een club die keys en files uitwisselt.

 

Ook ik ben terrecht een keer op mijn vingers getikt naar aanleiding van een posting, die ontstond na gewenning op dit board. Beetje meer zo van "Dat wordt gedoogd". Nou petje af voor Toxic dat hij niets doogd.

 

Iemand die keys zoekt of ze toegemaild wilt krijgen kan beter lid worden van Canal+. Volledig automatisch wordt de tuner dan iedere maand voorzien van nieuwe keys, en dat is toch zeker vele malen goedkoper dan de hobby die wordt uitgeoefend op dit bord.

 

Wellicht is het mogelijk, om herhaling te voorkomen, dat Toxic een PM blokker in het board zet tot de eerste 50 postings en het maximale aantal postings 1 per 24 uur is, behoudens het Te Koop/Gevraagd forum.

 

Ydreg wil in mijn ogen niet begrijpen dat dit GEEN board is voor keys, files en illegale praktijken.

 

Dit board is voor hobbyisten die hun ervaringen delen en naar mijn mening zitten er ook personen op die hieruit beroepshalve (coderingstechnieken, hardwareontwikkelaars) hun kennis vergaren.

 

Dat de aantrekkingskracht groot is van sat4all is omdat deze zich naar buiten toe 100% profileert als een solide gebruikersgroep.

 

Als iedereen zich aan de regels houdt dan heeft Toxic ook wat meer tijd voor de hobby, iedere dag alle verkeerde postings goedzetten, verwijderen, pm's beantwoorden is beslist geen pretje.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...