Ga naar inhoud


Standaard smartcard


Gast

Aanbevolen berichten

Klopt het dat je normaal bij een Nokia 9701S een smartcard bijgeleverd krijgt ? Ik heb hem namelijk nieuw in doos gekregen alleen krijg hem niet aan de praat. Als ik de gebruikershandleiding doorlees blijkt dat er een smartcard welke megeleverd is in slot 2 gedaan moet worden ???? Deze heb ik zelf niet, mn leverancier is weer eens niet bereikbaar, weet iemand of het mogelijk is deze na te maken en op een fun4 kaart te plaatsen (heb ik genoeg nl.)

Link naar reactie
Delen op andere sites


volgens mij moet je de smartcard er altijd los bij scoren. Een officiële Canal Digitaal reseller zal hem je altijd aansmeren omdat je anders alleen recht hebt op BVN.

 

m.a.w ik denk dat je ff terug moet voor een inschrijfformulier of via de illegale weg, maar dat mag je lekker zelf uitzoeken van ome Tox <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

mzl,

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Klopt volgens mij niet helemaal, op de doos en in de handleiding staat dat je een zo geheten "lightcard" erbij krijgt, deze is nodig wanneer je nog geen andere kaart heb. Aangezien ik het systeem nog niet he gepatched heb ik die kaart dan ook nodig. Ze praten hier OOK over de mogelijkheid om een canal+ kaart erin te doen, maar DEZE wordt niet meegeleverd.

 

Zoals ik dus al vroeg, of iemand deze decoder heeft en wel die kaart meegeleverd heb gekregen, zoja ? zou je er mij een kopie *.bin / *.hex van willen sturen.

 

En is het dan mogelijk deze op een fun4 kaart te zetten ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...