Ga naar inhoud


Welke firmware


Gast

Aanbevolen berichten

Veelal is mij aangeraden 1.18 als firmwaqre te gebruiken voor mn sammy, maar nu zie ik overal dat de 1.20 en 1.27 ook al uit zijn. zijn deze beter ? Wie kan mij de verschillen vertellen ?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Goeie vraag, dat wil ik ook weten.

IK heb gemerkt dat met 126 en 127 mijn samsung stabieler werkt, maar ik kan geen penta's (1.09) erop laden want anders kijkt tps script etc niet.

 

Maar als ik terugga naar 118 dan kan ik zoiezo niet de hele sat scannen want anders loopt ie vast op de 2 bekende transponders, manual scanning is erg vermoeiend vooral als je het een paar keer wil doen.

 

Kortom wat ik wil is dus met 127 de penta's erin laden en dat ik bijvoorbeeld ABC7 en ESPN classic sport kan zien.... maar pfff.... vermoeiend.

 

Raar is dat ik met de nieuwste files WABC toch niet kan zien terwijl ie viaccess is <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

NTV: WABC TV New York is now encrypted in Viaccess & Viaccess 2 (11938 MHz, pol.H SR:27500 FEC:3/4 SID:7105 PID:164/88 eng).

 

 

De mensen die 127 gebruiken en geen problemen hebben met de penta's moeten hier ff posten want ik hoor alleen vana mensen die geen problemen hebben met de 118, en dat werkt bij mij raar genoeg helemaal niet lekker.

 

Ik ga denk ik morgen opnieuw proberen maar enige opheldering is meer dan welkom <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> .

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...