Ga naar inhoud


EERSTE UCAS MACHINE WEER WERKEND !!!!!


Gast ozzo

Aanbevolen berichten

Of het geluk is of niet, weet ik nog niet, maar de eerste Manhattan 5900+ die ik retour kreeg na de 1 April grap heb ik inmiddels weten te voorzien van TETRA 1.0 !!!!!!

 

Ook deze machine gaf aan "Not Installed" en ik heb de stoute schoenen maar aangetrokken en de UCAS progger ter hand genomen (eigenlijk tegen beter weten in, maarja, hij was toch al finito <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> )

 

Wat denk je ? Na een paar keer resetten en het loader programma laten zoeken op COM1 zei ie steeds "CAM NOT FOUND" ...... [color:"red"] MAAR ! [/color]

toen het ledje op de progger ineens brandde en ik terug ging naar het CAM menu stond daar ineens "DREEMBOOT" !!!!!!!!!!!!!

 

Ik dacht, zal wel.... maar toch eens proberen ; Magic progger erin met de andere kabel, uploader gestart met de Tetra file en daar ging ie...!

Rood ledje netjes knipperen, en op een gegeven moment "module loaded".

Receiver gereset ; in het CAM menu gaan kijken en eigenlijk was ik gelijk erg teleurgesteld, er stond nog steeds "not installed"... toen zag ik "initialising" en daarna stond er "TETRACRYPT 1.00"... JOEPIE !

 

Dus toch....

 

Paar keer gereset en hij blijft netjes in TETRA staan !!!!!!!!

 

Nu kijken of ik mijn MM 1.01 ook nog aan de gang krijg dan kan mijn dag niet meer stuk !

Wellicht is het zo dat ik gewoon de UCAS progger in mijn MM gebruik om hem weer in dreamload te krijgen, als dit OOK lukt dan laat ik het weten en kunnen we de UCAS en de MM's weer goed krijgen.

 

Ik houdt jullie op de hoogte !

 

(Tox, sorry voor het cross-posten, maar ik vond dit een hele belangrijke ontwikkeling)

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...