Ga naar inhoud


EXTREME HELLUP NO A/V


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb sinds korte tijd een EXtreme met funkaart. Tot gisteren werkte alles oke, muv foxnews. Is een ftakanaal en elke keer kwam bij deze zender de melding no access. Via exit of de extreme uitschakelen kwam ik weer verder. Vandaag kreeg ik deze melding ook bij bijv. dsf-sport. Toestel weer uitgezet. Nu krijg ik dus geen enkel kanaal meer. Ik krijg alleen de melding no a/v terwijl er wel signaalstrekte is. Ik heb de stekker ook uit stopcontact gehad. Daarmee was de ingestelde datum ook verdwenen. De ontvanger was/is voorzien van Tetra. Ik zie nu dat onder CAS-slot niets is geinstalleerd. Hierbij nog wat technische gegevens (zegt mij voor de rest niets, jullie misschien wel):

 

last update 19-2-2003

s/w = V01.55.06

H/W = V 13.42.65

Loader= V01.00.07

 

Wordt dit een rondje dealer??

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo,

 

Probeer eens de fabrieks instellingen er in te zetten.

 

Menu

Instalatie

Fabrieksinstelingen ( en dan bevestigen dat je dit wil )

 

Opnieuw opstarten

datum, tijd, taal instellen en indien nodig de kanaal laten zoeken enz, enz.

Code 0000

 

Suc6

 

Ik hoop voor je dat het nu over is.....

Laat het even hooren........

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat hoeft niet meer zo te zijn !!

 

De ontvanger was/is voorzien van Tetra <img src="/ubbthreads/images/graemlins/shocked.gif" alt="" />

 

Dit geeft hij dus niet duidelijk aan, maar vermoedelijk is het zo

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er zat standaard Tetra in, 1.0. Wanneer ik nu kijk bij CAS slot 1 zie ik dus dat er niets meer geinstalleerd is. Normaal zag ik daar Tetra staan. Zou het dus een optie zijn, zoals een van jullie schrijft, om de fabrieksinstellingen terug te laten zetten door het apparaat. Krijg ik daarmee dan weer de Tetra terug ??? of wordt de ellende alleen nog maar groter. Een tweede vraag, kan zo'n storing veroorzaakt worden door een funkaart?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben bang dat je met een magic progger de tetra of penta terug moet zetten, je ontvanger staat nu in de zogenaamde dreammode, kan komen door te vaak achter elkaar de spanning erop en eraf te zetten.

 

Suc6 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Mavical gaf al aan dat er bij Cas staat niet geinstaleerd, dus geen dreammode.

Ik denk dat je een nieuw probleem van de Xtreme bent tegengekomen, ik heb dat ook al meer dan eens gehad, alles leeg en geen beeld meer.

Als echter de signaal meter nog wel werkt, dan is de Flash niet om zeep zoals dat bij gebruik van Penta 1.11 en 1.10 wel het geval is.

Een fabrieks reset helpt echt niet, het cloonen vanuit een werkende Xtreme help wel! (enkel als de signaalmeter nog werkt). soms komt de Xtreme na enkele keren de spanning aan en uit zetten opnieuw in dreamboot, dan moet je de ucas opnieuw proggen, maar zoals ik al aangaf zal na het cloonen de Xtreme weer werken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik was gisteren van plan om maar is te proberen om de fabrieksinstellingen terug te zetten. Het toestel heeft een tijdje zonder spanning gestaan. Nadat ik het toestel weer aandeed kreeg ik plotseling weer beeld. Ook onder casslot 1 zag ik weer tetra 1.0 staan. Ook de funkaart werkt weer. Ra RA RA hoe kan dit nou !!!! : <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

 

Ik heb ook het probeelm van de xstreme met firmware 1.55.13 en pentacrypt 1,09. Heb de ontvanger gekocht bij ********** in ********. Zeggen dat het ligt aan de Pentacrypt en dat algevex de xstreme nu alleen nog maar levert met tetra crypt. Mijn vraag ik heb een magic prog gekocht en wil nu tetra crypt op mijn ontvanger zetten. Maar ik krijg hem niet in dreammode. Met de software magic prog krijg ik steeds de melding not connected. In het menu bij CAS settings ga ik maar prepare for loading, maar dan krijg ik een paswword die niemand weet. Ook heb ik geprobeerd met de ontvanger een paar keer aan en uit te zetten, geen dreammode. Ik lees van verschillende gebruikers dat zij dan weer de tetra dan weer de penta hebben veranderd. Maar hoe krijg ik dat ding in dreammode dat kan ik nergens vinden. Wie kan mij helpen?

 

Jurrien

 

 

 

 

Geen reclame! Lees de regels nog eens goed door, dit is een eenmalige waarschuwing!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...