Ga naar inhoud


geen manhattan berichten meer?


Gast Afterburner

Aanbevolen berichten

alle tuners liggen nu bij de dealer natuurlijk. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/ooo.gif" alt="" />!!!!

En die hebben het zooooooooo druk dat ik al 2 weken op een nieuw board zit te wachten.... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

maar de service is prima <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Het maakt niet uit hoe lang je er over doet als je het maar doet.. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Toch lastig als je geen kabel hebt... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

maar ja we kunnen nog altijd magic cams gaan slopen of iets dergelijks. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

want de hele dag naar 1 schilderij in de kamer te gaan zitten kijken begint ook al gauw te vervelen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ha Afterburner,

 

Ik heb begrepen dat het probleem met de 5900+ zit in het feit dat ze in Engeland het niet zo nouw nemen met het begrip "haast"....

Ze wachten dus op de chips en mobo's van de 5900+.

Voor de standaard 5900 is op dit moment wel alles (mondjesmaat) voorradig en is mijn truuk met de UCAS progger ook nog uit te voeren.

Ook op de 5900+ gaat deze truuk op (niet allemaal, er zijn altijd uitzonderingen).

Ik zou het ook shit vinden alsik zo lang moest wachten en verder geen andere receiver had staan. Heb je met jouw systeem het UCAS probleem of het DREEMBOOT probleem ?

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb het dreemboot probleem, not installed verhaal.

Ik kan je wel 1 ding verstellen ozzo, dat als ik alles van te voren geweten had hem zelf gerepareerd zou hebben.

Dit ga ik de volgende keer dan ook doen...

En zie dan verder af , van enige garantie bepalingen van manhattan.

Ik heb ooit al eens een opmerking op dit board gemaakt over service en dealers waarbij ik mijn woorden gedeeltelijk terug heb genomen.

 

Echter als ik deze week niks van die mannen hoor , dat bij bij de bom barst...en nooit en te nimmer iets meer te maken wil hebben met manhattan.

En niet alleen met manhattan , maar met alle ucas machines.

Want er is gewoon niet over nagedacht om ook maar enige beveiligings maatregelen te nemen tegen dit soort software.

Alles ucas ontvanger szijn voor mij dan ook gewoon niet af.

Oftwel veel te vroeg op de markt gebracht.

 

Maar als ik alleen maar na ga hoe lang het duurd om een toshiba te desolderen en te flashen, en weer terug te zetten...snap ik heel even niet waarom dat dan bijna 2 weken moet duren...

Ik word er gewoon doodziek van....en dat is misschien lastig voor de hoofddealer die misschien niet zelf repareerd maar dat ze dat in engeland laten doen.

Maar daar heb ik geen boodschap aan... de naam word er niet beter op.

En ik kan je al 20 man opnoemen die ik dit verhaal heb verteld en gewoon een humax hebben gekocht ipv van een ucas machine.

 

Ik klink dan misschien wel negatief, maar ik heb er geen goed woord meer voor over.

 

Als ik eind van de week geen board meer terug ontvang hebben ze in zoetermeer een probleem, en kunnen ze het geld terug storten van de receiver op de bankrekening van mijn leverancier.

 

hierdoor zou ik bijna mijn sathobby beeindigen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik wil toch even een lans breken voor "Zoetermeer".Ben daar in Maart zonder afspraak binnengevallen met mijn 5900.Men had even tijd. Moederboard werd vervangen, penta 1.10 !!!! er in...en die draait nog steeds volop, ondanks de 1 april grappen en grollen.

"het daghet in het Oosten, het lightet overal;

hoe luttel weet C-plusje waarheen ik kijken zal"

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kan kloppen Jer, ze hebben voor de 5900 gewoon de spullen op voorraad. Voor de 5900+ zijn gewoon nog geen boards binnen gekomen voor zover ik heb begrepen en dat zit em in Engeland.

Dus met een 5900+ is het dus gewoon even afwachten, niks aan te doen.

Het Initialsing probleem is dus gewoon op te lossen met een UCAS progger in veel gevallen. Het dreemboot verhaal is een ander probleem dat minder makkelijk te verhelpen is.

De tweede generatie machines die uitgerust zijn met de nieuwe mobo's (vanaf 17 maart geleverd) hebben geen probs op dit gebied.

Ik zal de importeur even bellen voor Afterburner, wellicht is er nog iets te regelen om de pijn te verzachten.

Voor mij zijn het gouwe gasten, ik kan goed met ze door de bocht. Dus wellicht gloort er hoop voor Afterburner aan de horizon ;-))

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ondanks de vele probs die ik ook met mijn manhattan doos heb gehad (mijn 1e was een 5800 met vage klachten) kan ik nu niets anders zeggen dan dat ik goed tevreden ben met manhattan, de 1 april grap heb ik overleefd (ik lees over het algemeen eerst de boards voor ik de ontvanger aanzet) door direkt de coax uit die machine te trekken, moest wel ff wachten op mijn progger (had ik nog niet aangeschaft) maar toen die binnen was heb ik gelijk tetra 1.0 erop gezet en sindsdien geen problemen (alleen ook geen conax <img src="/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> )

 

De ontvanger is mij verkocht als een hobbydoos, waar natuurlijk altijd haken en ogen aan zitten, ok dit geintje van 1 april is natuurlijk wel extreem, en ik heb waarschijnlijk gewoon mazzel gehad, maar ook de dealer waar dit ding vandaan komt wilde op alle mogelijke manieren helpen mocht er iets fout gaan (en heeft dat ook gedaan met de 5800, vandaar nu een 5900+ zonder extra kosten, mijn 5800 was notabene vorig jaar september aangeschaft).

 

1 ongelukje bij al mijn geluk natuurlijk: ik ben bang dat ik nog steeds het oude type heb (die terug in dreemload vallende types) alhoewel ik daar (nog) geen last van heb gehad...

 

dj MvT

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zonder technische kennis denk ik niet dat je dat kan zien. Ik denk dat het apparaat dan open moet en je dan de nummers van de verschillende nieuwe onderdelen moet controleren.

Makkelijker lijkt het me om even bij je dealer na te vragen hoe of wat.

Mogelijk kan ie je zo vertellen welke revisie jij bezit.

Als er de nieuwe loader + software in stond bij de aanschaf verwacht ik dat je de nieuwe generatie al te pakken hebt. Voorwaarde is dan wel dat je machine in de laatste 4 weken aangeschaft moet zijn.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

ook ik heb manhattans en ook problemen gehad maar met de nieuwe borden zijn de problemen verdwenen.

ik wist dat het hobbyboxen waren en reken maar dat ik gehobyt heb alleen zoveel dat er eentje de weg kwijt was.

ben na een telefoontje naar de importeur gereden en binnen een uur stond ik weer buiten met een machine waar ik nu heel veel lol van heb.

alleen mijn +duurde ongeveer ook twee weken omdat ze maar mondjes maat onderdelen uit engeland kregen.

ik heb na een week gebeld en gevraagd hoe het er voor stond en toen werd mij verteld dat het wel even kon duren ivm met de onderdelen schaarste.

mischien is het een idee om ze eens te bellen ipv meteen los te branden zonder dat je weet wat er aan de hand is <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />.

@afterburner,

uit je profiel maak ik op dat je niet zonder beeld zit of is dat verkeerd gedacht <img src="/ubbthreads/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />.

[color:"bleu"]to do is to be,to be is to do,dobedobedoo[/color]

[color:"red"]triple dragon incl skyworld[/color]

smart msp 01/dreambox7000s/manhattan550 blindsearch/dreambox 500c/dreambox 7020

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi,

 

Wat jullie de tweede generatie motherboarden noemen bij Manhatten / Fortec Star / Digiquest is niets anders dan dezelfde motherboarden met een hardware modificatie, er worden 2 weerstanden van het board verwijderd en een weerstand geplaats op de header in het Ucas gedeelte. Penta 1.10 werkt dan gewoon door en de Toshiba flash word niet ontregeld. Deze standaard onderdelen kun je overal kopen en hoeven niet special uit Engeland te komen. Anders is het om de receiver te reparen die de attack niet heeft overleeft, vaak heeft het oscilatorblok het begeven en moet de Toshiba flash opnieuw worden geprogd op het Ucas gedeelte

 

Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Juist en over dat laatste ging het dus Jenzy ;-)

Dus niet de modificatie voor het dreemboot verhaal, want dat is inderdaad op te lossen met wat soldeerwerk dacht ik.

Verder zit er weinig maar toch WEL verschil tussen de boards van de 5900 en de 5900+ V2.

Maar dat maakt allemaal niet uit, mensen moeten gewoon de moeite nemen om bij problemen de juiste mensen even aan te spreken. Veelal worden de problemen dan redelijk direct opgelost. Alle importeurs willen tenslotte het beste voor hun klanten ?

 

Miscommunicatie, daar gaat het meestal mee mis....

Saddam hield ook van zwembaden en had daarom veel chloor nodig <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> -))))))

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit onderwerp is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...