Ga naar inhoud


[Strong] blob dit en blob dat ???????


Gast

Aanbevolen berichten

beste bloppers kan iemand me in het kort nu svp vertellen wat ik nu moet doen?

want ik zie door alle discussies door de bomen het bos niet meer

ik heb al een week mijn seca2 kaart in huis maar durf hem er niet in te doen omdat ik eerst wil weten wat me te wachten staat en of ik nu wel of niet moet gaat patchen

dus help me svp even en echt niet uit luiheid want ik log elke dag even in het satforum in om naar de nieuwste discussies te kijken (maar ben gewoon door de veelheid een beetje in de war)

 

ik heb een strong 8000 gepatcht met versie 9b

mijn vragen:

 

1. kan ik dat zo laten en dan gewoon de Seca2 kaart gebruiken? en werkt nadat ik de Seca 2 kaart erin heb gestopt de goldcard niet meer ?

 

2. of moet ik hem patchen met blob? en wat is dat blob (nieuwe software ja, dat begrijp ik, maar wat doet die meer dan versie 20 9b ?) en als jullie vinden dat ik moet gaan patchen met blob dan eerst terug naar de iorspronkelijke versie 20 ?

 

3.ik wil graag ook premiere blijven zien, maar mijn funcard is ter zielen; moet dus een nieuwe kopen: heeft dat nog zin? en zo ja, ik had altijd de 5 in 1 software, kan ik beter dan een betere funcard kopen zodat ik de 6 in 1 files kan gaan gebruiken, of begrijp ik er nu helemaal niets meer van en kan je straks niets meer met een funcard?

 

4. ik heb in een winkel gehoord dat het op 5 mei afgelopen is met de seca 1 uitzendingen en dat je dan alleen maar kunt kijken met de Seca 2 kaart. is dat zo?

 

5. dus svp : wie wil de moeite doen om summier nu even de punten op een rijtje te zetten, zodat ik geen dagenlange studie moet gaan doen ?

 

 

eva

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo Eva,

 

Als je onderstaande volgorde aanhoud, dan werkt de Strong 8000 gewoon met de Blob 1.1

 

Antwoord 1. kan ik dat zo laten en dan gewoon de Seca2 kaart gebruiken? en werkt nadat ik de Seca 2 kaart erin heb gestopt de goldcard niet meer ? Zolang als seca 1 nog actief is wel. Daarna niet meer. Fun aanschaffen. Kan nog wel even mee hoor.

 

Antwoord 2.

 

1. Origineel erop. V20 dus

2. Direct daarna zonder eerst startup, dus direct na autoreset van de deco opnieuw servicemode en Blob 1.1 erop zetten.

3. Settings van M_Z erop.

4. En kaart erin en kijken maar.

 

Antwoord 3. Met Fun kan je nog wel ff wat doen. Niemand kan zeggen hoelang je daarvan nog plezier hebt. Er wordt gezegd dat je met een funcard 6 ook eventueel seca 2 kan kijken. Dat zal de tijd leren. En premiere gaat wellicht over naar Irdeto 2. Dus ook onzeker.

En klaar is Kees, oh nee, Eva?

 

 

Antwoord 4. Vanaf 5 mei zou het zijn. Maar dat zal nog wel wat later worden. Daarna kan je enkel C- kijken met de seca 2 kaart. De rest met fun, zoals normaal.

 

Dus toch maar patchen naar Blob 1.1.NL. De Strong 8000 werkt dan gewoon met de nieuwe kaart. Ik ben zelf 'enige uren' aan 't kl*ten geweest met een 9302S. Deze is softwarematig identiek aan de Strong 8000 maar blijkbaar is er toch een klein verschilletje waardoor deze ontvanger niet werkt. Maar ik heb alternatieven. De oplossing voor dat probleem zal ook wel een keer komen.

 

Suc6 met de patch.

 

Greetz

 

John

 

Er is zoveel te vragen dat ik het tóch eerst zelf probeer uit te zoeken. Dat is ook verrekte leerzaam.

 

Mijn boxen zijn allemaal powered by PLi.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

@ John

 

vraagje, heb je het probleem met de 9302s al opgelost? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Zo, ja, hoe heb je het opgelost???? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

 

Ik ben nog niet over omdat ik van verschillende zijden hoor dat het mis gaat?? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" />

alvast bedankt voor de moeite!!

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...