Ga naar inhoud


Tijdverschuiving


Gast markojan

Aanbevolen berichten

Wie kan mij buiten de handleiding van de Topfield om wat meer vertellen over de optie Tijdsverschuiving bij de Topfield 4000 pvr ? (werking en mogelijkheden) Ik vind de handleiding hierover niet duidelijk en door het te proberen zonder enig idee te hebben wat ik aan het doen ben vind ik momenteel iets te riskant.

Ik heb inmiddels al wat programma's opgenomen vanaf de Astra 1 en dat werkt goed. Het knippen van de reclames uit een film is ook al gelukt...

Link naar reactie
Delen op andere sites


Met de tijdverschuiving neemt de TF alles op waar je naar kijkt, tenminste zolang je niet wisselt van zender, dan begint ie weer opnieuw. Je kunt dan dus altijd terug spoelen, en ook bv gewoon op pauze drukken en daarna verder kijken waar je gebleven was. Ook kun je dus achteraf nog iets permanent gaan opnemen. Dus bv je zit al een half uurtje te kijken, en denkt dan, hé ik zou dit wel willen bewaren, dan kan dat dus nog. Kortom, één van de beste functies van de TF !!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

En wat te denken van deze toepassing: je hebt natuurlijk geen zin om alle suffe reclames te bekijken. Dus is het een kwestie van de topfield op bijv rtl5 zetten voor bijv. Jamber (over die rare Belgen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />) en dan ga je gewoon iets anders doen. Stel het is een programma van 1 uur dan zitten er ongeveer 3 reclameblokken van 5 minuten in. Dan kun je 15 minuten later gaan kijken naar het programma en als de reclames komen spoel je die door. Uiteindelijk kom je dan weer aan bij de live-uitzending.

 

Nog zo'n mooie: stel je zit een onwijs goeie film te kijken, en midden in een actiescene moet je onwijs naar het toilet. Normaal:sh*t! Maar bij de Toppie en met de time-shift druk je gewoon de pauze-knop in (perfect stilstaand beeld), ga je er rustig alles uitplassen of drukken. Vervolgens kom je terug en druk je de play-toets in: de film gaat verder waar jij hem gestopt heb!

TV wordt een DVD met de Toppie. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Geen TV-stress meer met de Toppie dus.

 

Begint het te dagen? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

Gorilla King

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beiden heel erg bedankt dus....Ik vind de toppie een leuke machine. Ga er nu toch wat meer mee experimenteren.

Als er iemand nog leuke dingen weet ????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Offff:

Je hebt visite of andere bezigheden en je hebt je favoriete serie opgenomen. Als je voordat de serie is afgelopen alvast wilt gaan kijken, dan kan dat dus ook via Tijdverschuiving. Als de geprogrammeerde opname is afgelopen stopt Toppie, maar laat wel keurg een markering achter zodat je verder kunt kijken naar de opgenomen Tvserie... Dit hab ik vanavond uitgeprobeerd en opgemerkt. Jeeeetjemina wat een fijn apparaat is het toch ! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...