Ga naar inhoud


[Pioneer] nieuwe ned versie 6.251


justRudy

Aanbevolen berichten

Hulp svp...!

 

Ben nu al een tijdje aan het stoeien met een DBR-s100nl2 (op print staat BNP1323-E/Y) om de nieuwe versie 6.25i te plaatsen. Het ziet er inderdaad fantastisch uit echter na een 30-tal seconden valt het beeld weg (rood 4-kant blokje) en doet niets het meer zelfs BVN niet. Alleen de fta-duitse zenders maar geen Ned. Ook niet met het auto-systeem op Seca bij nieuw C+-kaart. De funcard (Emtec-sx files) geeft hetzelfde resultaat. Bij funcard wel de Franse Viaccess kanalen met auto-systeem op geen. Toch graag de Nederlandse kanalen. Het lijkt wel alsof de anti-epg niet werkt.

Ik gebruik de 1430-settings van M_Z. Bij het programmeren van de Firmware 7fe0000 geeft Pionera aan dat de software juist is geupdate(De Complete Update Is Succesvol Verlopen). Bij het plaatsen van de settings krijg ik een foutmelding (De decoder meld een fout bijde Updating van de Firmware)

Melding tijdens het laden van de settings:

Bestand verzenden...

Fout in het plaatsen334561. Doorgaan met overbrengen en fout herstellen...

Sluiten van LPT1 poort

Fout Afsluiten 2.

%FL?CA

$?C0

 

Het programmeren van de eeprom gaat daarna wel weer goed en nogmaals ik heb dan even beeld en daarna valt alles weg..!

 

Wie oh wie kan mij helpen.

 

Groetjes en "Keep up the good work"

JustRudy

Link naar reactie
Delen op andere sites


hier geen problemen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> heb ook een pioneer 100nl 2,(heb wel een werkende eigen kanalenlijst +eeprom voor je als je interesse heb) de fouten die je krijgt is normaal zit in de software zo te zien aan je gegevens is de update wel gelukt krijg nl de zelfde meldingen, en kijk ook met de 625nl i

Link naar reactie
Delen op andere sites

heel goed de valk

bedankt voor snelle reactie. Alle hulp is welkom svp mailen aan justRudy@tiscali.nl indien niet teveel gevraagd.

 

groetjes

justRudy

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Helaas de valk blijf hetzelfde probleem houden. Enkele seconden beeld daarna alles op zwart. In eerste instantie als cam Irdeto daarna geeft hij aan geen cam te hebben op Ned. zenders. Alleen Viaccess functioneert. Nadat ik geprobeerd heb of de Fr. Viaccess kanalen functioneren verandert de cam niet meer en blijft deze op V staan met emm 500 bij zowel Prem als Ned zenders. Ik kan dit ook niet veranderen. Is er soms iets verkeerd met de settings van Pionera. Het kan ook zijn dat de wisseling van cam niet meer functioneert maar dan gaat het waarschijnlijk over de hardware en daar heb ik absoluut geen verstand van. Handig met pen en papier en beetje PC verder stom geboren en gebleven.

 

Groetjes en evt. antwoord svp..!

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

justRudy

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik heb de versie er ook ingezet

mooie munu maar de ontvanger slaat soms wel vast

hoe dat komt weet ik niet en het zoeken naar kanalen duurt ook lang

ik heb een pioneer dbr100/nl2

 

 

heeft er nog meer mensen er last van

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hij is inderdaad prachtig (bedankt Euromuis). Heb het zelfde probleem, na een bepaalde tijd slaat de decoder vast. Het lijkt exact op een attack zoals we voorheen hadden.

 

Groetjes,

 

Edwin

Astra 19,28,23 en hotbird

Topfield 7700 HSCI

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het probleen is opgelost alhoewel...!

Ik ben er na veel proberen achter gekomen dat de LNB-voeding (alhoewel er wel een uitslag stond) kapot was. Met het doorlussen op de lnb-voeding van een wel goed werkende tuner bleef alles perfect werken. Het zag er ook allemaal perfect uit. Heb Pioneer ter reparatie LNB-voeding weggebracht omdat ik geen verstand heb van electronica, soldeerbouten diodes en wat dies meer zij. Ben meer een buro-typetje.

Desalniettemin heel erg bedankt

 

groet,

JustRudy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...