Ga naar inhoud


probleem scannen satelliet extreme


Gast

Aanbevolen berichten

Ik heb het volgende probleem met mijn extreme ontvanger. Ik heb een draabaar systeem. Via de optie antenneinstellingen wordt mijn schotel gedraaid middels ingesteld usals. In het menu heb je dan de optie (middels de rode knop) satelliet scannen. In een volgende menu moet je dan minddels de oke knop een satellier selecteren. Het is mij nu al diverse keren gebleken dat bepaalde satellieten niet meer in deze lijst voorkomen en dat je dus derhalve de zoekfunctie niet kan activeren. Is dit een bekend probleem voor de Extreme en hoe kan je dit oplossen. Om steeds de fabrieksettingen terug te zetten is ook niet echt zo'n fijne optie. Je blijft daar dan mee aan te gaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je moet voordat je de satelliet kan scannen hem selecteren in de lijst onder instellingen. Geef hem maar een nummer. Vervolgens zoek je een frequentie waarop het signaal te vinden is, zet de usals aan lnb aan, en als het goed is zul je de schotel zien draaien.

Het niet voorkomen in de lijst wordt veroorzaakt doordat de satelliet pas in de lijst wordt gezet NADAT er 1 of meerdere zenders zijn gevonden bij het scannen.

(nu ik het lees snap ik het zelf niet meer <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> )

 

De XTREME gebruikers weten hopelijk precies wat ik bedoel.

Koekje erbij ????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is probleem is bij mij juist omgekeerd. Wanneer een satelliet gescand is vind je deze in de selectielijst niet meer terug. je kan dus een bepaalde satelliet niet meer selecteren en kan je een bepaalde sat niet meer laten scannen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> heeft het geholpen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Koekje erbij ????

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...