Ga naar inhoud


Asscom. vraagje


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal.

FF voorstellen mijn naam is theo en ben nieuw op dit forum.Ik heb een vraag over de asscom.Wie kan mij vertellen of de software van marc zeguers ook werkt met seca 2.verder heb problemen met het toevoegen van kanalen van de hotbird.

Met de originele software ken ik wel kanalen toevoegen en met marcs software niet. dan springt mijn asscom direkt weer in het menu. Wie kan mij helpen? Alvast bedankt.

 

Gr. Theo

Link naar reactie
Delen op andere sites


Theo,

 

Ik heb zelf ook de V10b patch erop gehad van Marc.

Het zelfde probleem had ik ook met het menu.

Nu kun je er eventueel met de computer een nieuwe kanalenlijst inzetten. (anders krijg je de zenders toch niet meer van hun plaats) (lees de site van Marc maar door hoe dit precies moet)

Bij mij vielen kanalen er regelmatig uit door het seca 2 gebeuren. Ik heb de orginele software er weer op gezet, en daarna de zenders weer in laten lezen. Hij werkt weer perfect met het seca 2 kaartje van kanaal +.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo robvae.

 

Met de originele software werkt mijn asscom ook goed. maar met die van marc heb ik 2000 kanalen. en aangezien astra en hotbird heb ben ik die kanalen wel nodig.Is er misschien firmware te vinden voor de asscom met 2000 kanalen die wel goed werkt met seca2 ? Ik heb ergens gelezen dat er iets leuks in aantocht is voor de asscom. Wie weet. ALvast bedankt robvae.

 

Gr. Theo

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welke software gebruik je van Marc.

De v10b of de originele firmware met 2000 kanalen <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />.

Link naar reactie
Delen op andere sites

voor het toevoegen van kanalen van de hotbird moet je eerst aangeven via welke schotel je deze op wilt zoeken

dit doe je in menu 7

je ziet hier alleen maar signaal sterkte en decoderversie staan, maar als je onderaan in de balk leest dan kun je ook je schotel instellen.

De astra stel je in als schotel 1 en alle andere als overig

hierna kun je gewoon zenders toevoegen en gaat alles goed

 

suc6

 

Gerrit B

 

Ps. je heb PM op dit board

zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Allemaal. Iedereen harstikke bedankt voor jullie reacties. Echt tof. Maar ik zit nog steeds in de problemen.ff uitleggen. Ik heb een asscom met 1000 kanalen. heb de 2000 kanalen versie van marc er op gehad maar als ik dan in het menu kanalen toevoegen wil van schotel 2 dan springt hij weer in het menu. Als ik de originele software er in heb dan pakt hij de hotbird wel.Het gaat mij er om dat ik die 2000 kanalen wil gebruiken voor de astra en de hotbird. Het allcam gebeuren met marcs software werkt zowiezo niet bij mij.Graag jullie reacties.

 

Gr Theo. (wat is pm op dit board?)

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat de allcam niet werkt is al sinds eind 2002 bekend, helaas heeft de ontwikkelaar van deze software (spacerunner) blijkbaar ergens een foutje gemaakt of is de bijbehorende handleiding niet geheel correct.

Wij hopen allemaal nog steeds dat hij zich toch nog een keer kwaad op wil maken en dit probleem op wil lossen, of dat er een ander wizkid hier in wil/kan duiken, want helaas willen er genoeg mensen aan mee werken maar ontbreekt simpelweg de kennis (bij mij in ieder geval wel).

Er moet echter originele software bestaan met 2000 kanalen gezien het feit de importeur al*ev*x op zijn eigen site nog steeds adverteerd met een Asscom Reference met standaard 2000 kanalen.

Ik ben ook al enige tijd hier naar op zoek, maar kan deze niet te pakken krijgen. De importeur wil deze blijkbaar niet vrij geven gezien het feit hij zegt "kom maar langs dan dan stoppen wij het (uiteraard tegen betaling) er wel in".

 

en eh PM is persoonlijke mail welke je vindt als je inlogt

zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Gerrit,

 

Er stond altijd een org.bin op M_Z site (doorlink), als je hem nog niet hebt verneem ik het wel. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...