Ga naar inhoud


Nieuwe Traveller emu-release, 31/05/2003


Gast

Aanbevolen berichten

Bij mij bleef de recordings.epl wel staan maar enigma kon er blijkbaar niets meer mee. Toen ik ff wou kijken of de omschrijving van e.a veranderd was door een korte opname te maken, werd het bestaande bestand overschreven door een nieuwe . Tja aan een backup denk je alleen als het te laat is. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

iemand een idee of TSmanger 1.01 omschrijvingen maakt waar

traveler 19/04/2003 img mee overweg kan. Dan zet ik wel een oude img. terug om een paar ouderwetse vhs opnames te maken. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

 

Grtx,

That's Right, PINK FLAMINGO !

 

Humax 5400Z -->Aston simba 202 draaibaar 60cm triax-->4x Dreambox 7000s met 80cm/1m/1,2m triax draaibaar met 160gb Samsung Spinpoint! Salora schotel 150cm draaibaar.

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 68
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Citaat:
Kort en krachtig nee!


Dat is wat ik wilde weten bedankt <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />
want dan hoef ik de image er niet in te zetten namelijk.
Tijd is voor mij nogal kostbaar daarom

Nogmaals thanxs voor de korte en krachtige NEE

Met Vriendelijke Groet,

John

Link naar reactie
Delen op andere sites

traveller fijn dat je er weer bent even over radegast kan zelf niet testen heb geen seca2 kaart maar de jirkas image die pas geleden uit is gekomen bevat radegast beta 7 het zijnt te werken met seca2 cryptoworkst viacees in blocker mode op de dreamsatsoft board staat er een en ander over kindkaza zou de ontwikkerlaar zijn

vriendelijke groeten bbbb

Link naar reactie
Delen op andere sites

werkt goed, wel weer na een tijdje zappen too many open files en behoorlijke problemen met de v-box, wil niet altijd draaien, pas na een reboot van de DB weer. Vorige versie niet, dus duidelijk een aanpassing in de enigma denk ik.

 

Verder weer toppie..! <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

OK, dan toch een bug gevonden. Als ik nu van kanaal wil wisselen en druk een nummer in wil het niet lekker werken. Wil ik naar kanaal 10, dan moet ik 1 1 0 drukken. Wil ik naar 12, dan 1 1 2. Wil ik naar 220, dan 2 2 2 0. Er gaat duidelijk iets niet helemaal goed. Meer personen dit al gehad? Heeft volgens mij niets met de skin te maken, want dat heb ik al getest (kon wel eerst een flash erase doen om weer in de box te komen). Vorige versie had dit niet.

 

Nog iets vreemds is dat als je door het DREAM menu gaat (dus waar jekan kiezen voor audio, TV, setup enzo) en je gaat een beetje snel, dat hij steeds op SCART springt. ook klopt de nummering niet die eronder staat. Druk je op 8, dan kom je in setup, druk je op 9 dan kom je in 7. Maar 1,2 3n 3 zijn weer wel goed.

 

EN na wat wild heen en weer zappen (kwam doordat ik niet naar het juiste kanaal kwam door bovenstaande probleempje) ging toch weer het licht uit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Yo DJ Remmit,

 

Ik merk nu inderdaad dat de Neutrino-style skin niet lijkt te werken. Zal dit verder uit zoeken en in de volgende release proberen op te lossen. Voor nu even een andere skin kiezen.

 

 

Grtz,

 

Traveller

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...