Ga naar inhoud


Probleem Patchen 9500


Gast

Aanbevolen berichten

Ik wou mijn Samsung voorzien van nieuwe software en was da eerst aan doen zonder tv dus zag ik nie veel en blijkbaar is daar iets mis gelopen. Nu als ik die aan de TV aansluit dan komt erop te staan Samsung Brand Boot-Loader Downloading software from the satellite... Please don't disconnect plugs. en zo blijft die beeld die hele tijd ook na het terug opstarten nu wil ik terug software opzetten met de tv deze keer maar ik zie dat alles gewoon zo blijft die geeft helemaal geen teken de software gaat niet op de apparaat hoe krijg ik die soft er nu in. want die is precies vast omdat die vorige installatie van software blijkbaar nie voltooid was kan ik de samsung niet resetten.

Help me aub want ik weet niet wat te doen.

met vriendelijke groeten.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je kunt 2 dingen doen.

-Je kunt het ding op de astra afstellen en via de sat de soft laten downloaden. Dat wil ie nu ook doen, ik weet niet of je schotel goed staat. (Mag trouwens ook een andere sat zijn waar software op staat, sirius en hb ook d8 ik)

 

-Je kunt de toetscombinatie op de samsung zelf gebruiken om het ding in de loader stand te zetten. Als ik me niet vergis was dat de powerknop op de voorkant tegelijk met de rechts knop op de ronde functie knop voorop indrukken en vervolgens de hoofdschakelaar achterop aanzetten. Dit moet je even proberen en anders even terugzoeken op dit forum. Het staat zeker weten ergens. Je kunt dan met hyperterminal de firmware terugzetten. (Met de reguliere programma's lukt dat meestal niet)

 

Het kan even moeite kosten maar je samsung is niet hopeloos verloren <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Mocht je er echt niet uitkomen moet je het even laten weten, maar op de grote samsung sites is zeker een beschrijving te vinden.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...