Ga naar inhoud


[Strong] Berichten plaatsen op Spaanse sites


Gast

Aanbevolen berichten

@Rebel, Euromuis, mghibli, M_Z, allemaal,

 

friendly_guy heeft in samenwerking met mij een Engelsbericht geschreven over de huidige problemen met de firmware. Ik heb dat vertaald in het SPaans en frienly_guy heeft dat gepost bij het SIF-team.

 

Ik ga nu na wat hulp van Paul ( <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />) een aantal Spaanse webs/boards afzoeken. Kunnen jullie je gerichte vragen naar mij sturen (e-mail a.u.b, geen PM) met vermelding van de firmware, type decoder, want dan zorg ik dat ze vertaald op verschillende boards komen.

 

Het zal even duren, want ik moet member worden bij een aantal boards en ze zullen misschien niet direct happig zijn te antwoorden, maar met wat intelligente <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" /> vragen moeten we toch een heel eind komen.

 

Groeten, Sid <img src="/ubbthreads/images/graemlins/cool.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loep.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Leuk,dat je dit wilt doen ,voor het ogenblik heb ik echter geen vragen voor die boards,ik blijf deze Topic wel volgen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...