Ga naar inhoud


samsung dsr 9500


Gast

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb va iemand een samsung die het niet meer doet? Met een Aston 1.05 en canal+kaart (zwarte) doet hij het goed. Met een Magic werkt even en blokt het nogal. In de embedded doe hij niets en met de canal+ kaart meld hij een verkeerde kaart. Welke software moet ik gebruiken om de nieuwe firmware erin te zetten en waar staat die? De firmware heb ik van H*ts Zijn er al zenderlijsten? Waar en idem de software voor dit, waar staat die?

 

Chris Colijn ik heb zelf een humax en een strong dat gaat wel.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Je geeft wel heeeeeel weinig informatie over welke software nu in de 9500 zit. Als je nu eens rustig een aantal berichten leest in deze groep weet ik zeker dat op al je vragen een antwoord te vinden is. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/lezen.gif" alt="" />

Synology DS414 + DS1815+(8GB) + iPad Pro 10.5 64Gb (iOS 11) + iPhone 7+ 128 GB (iOS 11) + MacbookPro 15" 2016 (MacOS  High Siera 10.13)  + Apple Watch Series 3 (WOS 4) + Apple TV3 + Apple TV4 + Nvidia Shield + Microsoft Gecertificeerd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Volgens mij maakt het niet uit wat erin zit, ik heb gelezen en weet wat erin moet, ik weet alleen niet waarmee en dat vraag ik. Is dat zo moeilijk ik vraag een programma zoal voor de humax HU uploader en een satlijst en een humbox om die erin te zetten. Ik lees ook dat er nog niemand is die dat ding fatsoenlijk aan het lopen heeft. Ik heb hem terug gegeven en gezegd terug te gaan naar de leverancier. Het is hier altijd hetzelfde geen antwoord een hoop gelul en eerst zelf lezen. Voor mezelf doe ik dat. Maar ik wilde deze man snel helpen, maar goed op sat4all eerst altijd even zelf lezen. Kapotte platen gedoe.

 

Dank

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...